Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 10. Bölüm Fragmanı İzle! Hayat'ın Korkulu Rüyası Cemal Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 10. Bölüm Fragmanı İzle! Hayat’ın Korkulu Rüyası Cemal Ortaya Çıkıyor!

Star Tv’nin pazar günleri ekrana gelen Kardeş Çocukları dizisi bu haftaki bölümü seçim olması nedeniyle yayınlanmadı. Dizinin merakla beklenen 10. yeni bölümü 7 nisan pazar akşamı yayınlanacak. Hayat’ın korkulu rüyası Cemal ortaya çıkıyor. Hayat, kendisini bir yıl boyunca kömürlüğe kapatarak işkence yapan babası Cemal’i karşısında görünce şok oluyor.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Hayat’ın Korkulu Rüyası Cemal Ortaya Çıkıyor!

Kardeş Çocukları 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Umay, yeni kurduğu şirketinin Lansmanını yaptığı geceye Cemal de geliyor. Hayat, öldü sandığı Cemal’i karşısında görünce şok oluyor. Umay, Ümran’a Cemal’in hedefi olmaması için Yıldırım’dan uzak durmasını istiyor.

İşte Kardeş Çocukları 10. bölüm fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

İdil, Volkan ile Hayat’ı havuzda öpüşürken görüyor ve yanlarını gidiyor. Havuzda ıslanan Hayat, Volkan’ın evinden İdil’in kıyafetlerinden giyiyor ve İdil’in iğneli konuşmalarından rahatsız olup eve gidiyor. İdil, Hayat’ın ıslak kıyafetlerini götürüp Hayal’e veriyor. Volkan’ın ayrı bir evi olduğunu, İdil’in ve Hayat’ın bunu bilip kendisinin bilmemesini sinirlenerek evde olay çıkarıyor. Sakinleştiği zaman Hayat’la konuşup ikna oluyor.

Hayat, İdil’in bu yaptığının hesabını sormak için onun yanına Yıldırım’ın evine gidiyor. Ama Rezzan hanım, Hayat’ı aşağılayarak evden kovduğu sırada Yıldırım eve geliyor ve duruma müdahale edip annesine çok kızıyor. Yıldırım, Ümran’ın Kevser hakkındaki uyarısından sonra onda bir gariplik olduğunu anlıyor ve ondan kimliğini görmek istediğini söylüyor. Kevser, cüzdanını açtığında yere iki tane farklı isimli kimlik düşüyor. Kevser, her şeyi Umay’ın yaptığını işe girmesini de onun istediğini, kimliği de onun çıkarttığını söylüyor.

Yıldırım, Ümran’la Kevser hakkında konuşmaya gittiğinde, Cemal’i görüyor ve ondan korktuğu için Kevser’in onların evinde kalmasını istediğini söylüyor. Reşat, bir kuruş vermeden Umay’dan boşanmanın çarelerini ararken, Umay boş durmayarak kendisine yeni bir şirket kuruyor.

Hayat, Hayal’i arıyor ve nerede olduğunu soruyor. O da okulda olduğunu söyleyince Volkan’ın evine konuşmaya gidiyor. Hayal’de Volkan’ın evine gitmiştir ve kapıyı Hayal açıyor. Hayat, Hayal’i görmeden Volkan’a, İdil bizim yaptığımızı görmüş diyor. Hayal, İdil’in ne bildiğini soruyor.

Kardeş Çocukları 10. Bölüm İlk Sahne İzle! Cemal Ümran’ın Peşini Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler