Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 10. Bölüm İlk Sahne İzle! Cemal Ümran'ın Peşini Bırakmıyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 10. Bölüm İlk Sahne İzle! Cemal Ümran’ın Peşini Bırakmıyor!

Star Tv ekranlarının merakla izlenen dizilerinden Kardeş Çocukları 9. son bölümü ile ekranlara geldi. Ümran, eline gelen nottaki adrese gidiyor ve Cemal’le karşı karşıya geliyor. Umay, Cemal’e çok para verip yurt dışına göndermek istese de onu dinlemeyip sonunda Ümran’ın karşısına çıkar. Cemal, Ümran’a onun karısı olarak, Umay’ın ise kölesi olarak kalacağını söylüyor ve onu adım adım takip ediyor. Cemal Ümran’ın peşini bırakmıyor. Yıldırım ile Ümran’ın arasındaki bağı çözmeye çalışıyor.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Cemal Ümran’ın Peşini Bırakmıyor!

Kardeş Çocukları son bölümde, Reşat, karısı ile Yıldırım arasında geçmişte yaşanmış bir şeyler olduğunu elde ettiği bilgilerden dolayı emindir ve sırf o yüzden Yıldırım’ın kalp nakli ameliyatını geri çevirir. Hemde uygun kalp bulunmuşken. Cemal’in de gözü Yıldırım da onun ve Ümran’ın adım adım peşinde

Dizinin final sahnesinde Ümran Hayat’ın Cemal’i görmesine engel olmak için onun arabasına binmek zorunda kalmış ve Yıldırım da onları takip etmişti. Kardeş Çocukları 10. bölüm ilk Sahnede, Cemal, Ümran’ın boğazına sarılıyor ve Yıldırım’ın kim olduğunu, sürekli neden çevresinde olduğunu soruyor. İkisini de öldüreceğini söylerken, Volkan ve Hayat yetişiyor ama Cemal oradan uzaklaşıyor.

İşte 10. bölüm ilk sahne..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Volkan’ı ve Hayat’ı havuzda öpüşürken gören İdil, yanlarını gidiyor. Hayat, Volkan’ın evinden İdil’in kıyafetlerinden giyiyor ve evi terk ediyor. İdil, Hayat’ın ıslak kıyafetlerini getirip Hayal’e veriyor. Volkan’ın ayrı bir evi olduğunu, İdil’in ve Hayat’ın bunu bilip kendisinin bilmemesini hazmedemeyip evde olay çıkarıyor. Sakinleştiği zaman Hayat’la konuşup tatlıya bağlıyorlar.

Hayat, İdil’in bu yaptığının hesabını sormak için onun yanına gidiyor. Ama Rezzan hanım, Hayat’ı kovmaktan beter ediyor. Yıldırım eve gelip duruma müdahale ediyor ve annesine çok kızıyor. Yıldırım, Kevser’in kimliğini görmek istiyor ve cüzdanından iki tane farklı isimlerde kimlik çıkıyor. Kevser, her şeyi Umay’ın planladığını açıklıyor.

Yıldırım, Ümran’la konuşmaya gittiğinde, Cemal’i görüyor ve ondan korktuğu için Kevser’in onların evinde kalmasını istediğini söylüyor. Reşat, bir kuruş vermeden Umay’dan boşanmanın araştırmasını yaparken, Umay boş durmuyor ve kendisine şirket kuruyor.

Hayat, Volkan’ın evine gidiyor. Kapıyı Hayal açıyor onu görmeden, İdil bizim yaptığımızı görmüş onu konuşmaya geldiğini söylüyor. Hayal, İdil’in neyi bildiğini soruyor.

 Kardeş Çocukları 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kızlar Annelerinin Kaderini Yaşarlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler