Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kızlar Annelerinin Kaderini Yaşarlar!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kızlar Annelerinin Kaderini Yaşarlar!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları dizisinin merakla beklenen yeni bölümü 24. mart pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ümran, Umay’dan geçmişin hesabını soruyor. Umay’ın Ümran’a, ‘Kızlar annelerinin kaderini yaşarlar’ sözleri karşısında Ümran donup kalıyor.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Kızlar Annelerinin Kaderini Yaşarlar!

Kardeş Çocukları dizisinde neler olacak? Ümran kendisine gönderilen nottaki adresi gidiyor ve karşısında Cemal’i buluyor. Cemal, Ümran’a ‘Bacın kölem olacak, sen de karım olarak kalacaksın’ diyor. İdil, Volkan’a Hayat’la ikisinin öpüştüklerini gördüğünü söylüyor.

Kardeş Çocukları 9. Bölüm 2. Fragmanında, Ümran, Umay’ı yaka paça yerlerde sürüklüyor ve geçmişin hesabını soruyor. Hayal, Hayat’a İdil’in ne demek istediğini soruyor. Volkan’la Hayat’ın, kendisinin bilmediği ne yaptıklarını öğrenmeye çalışıyor. Umay, Ümran’a sahip olduğu tek şeyini kızını kaybedeceğini söylüyor.

İşte Kardeş Çocukları 9. bölüm 2. fragman..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ümran, Cemal’in mezarının açılması için dilekçe veriyor. Cemal, hastaneye götürülüyor ve iğnenin etkisinden kurtulur kurtulmaz hastaneden ayrılıyor. Umay, Reşat’a Yıldırım ile ilgili konuşmak için otelde buluştuklarını söylüyor. Reşat, onu bunu nereden öğrendiğini sorunca, çalışma odasına koyduğu kamera ortaya çıkıyor. Reşat, Umay’ın yalanlarına inanmıyor ve Yıldırım hakkında araştırmaya başlıyor.

Yıldırım’ın annesi Karay ailesini akşam yemeğine davet ediyor. Ümran da bu yemeğe davetlidir ama gitmeye pek niyeti yoktur.. Umay’ın alaycı konuşmalarından sonra gitmeye karar veriyor.

Ümran, yemekte Kevser’i görünce çok şaşırıyor ve Yıldırım’ı Kevser’e dikkat etmesi konusunda uyarıyor. Volkan, yemeğe İdil ile el ele geliyorlar. Hayat, Volkan’ın evine konuşmak için gidiyor. Hayat, Volkan’a cesaretli olduğunu kanıtlamak için havuza atlıyor. Volkan, Hayat’ı boğulmaktan kurtarıyor ve ikili birden öpüşmeye başlıyor. İdil de Volkan’la konuşmak için oraya gittiğinde onları görüyor.

Reşat için uygun kalp bulunuyor. Yıldırım, bunu haber vermek için eve geldiğinde Reşat’ı bulamıyor ve Umay’la Reşat’ın ofisine müjdeli haberi vermek için gidiyorlar. Reşat, Yıldırım’ın 20 yıl önce karalar köyünde bulunduğunu ve Umay ile tanışmamış olmalarının mümkün olmayacağı haberi ile yıkılır. Kapı açıldığında onları yan yana görünce kala kalır.

 Kardeş Çocukları 9. Bölüm Fragmanı İzle! Hayat da Kara Kedi Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler