Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 9. Bölüm Fragmanı İzle! Hayat da Kara Kedi Oldu!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 9. Bölüm Fragmanı İzle! Hayat da Kara Kedi Oldu!

Star Tv ekranlarının beğenilerek izlenen dizilerinden Kardeş Çocukları merakla beklenen 9. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin 9. yeni bölümü 24 mart pazar akşamı ekranlara gelecek. Hayat ile Volkan’ın havuzda öpüşmesini gören İdil ortalığı karıştıracak. Bu arada, Hayat da kara kedi oldu. Hem İdil’in, hem de Hayal’in Volkan’a karşı olan duygularını bildiği halde Volkan’la yakınlaştı.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Hayat da Kara Kedi Oldu!

Kardeş Çocukları dizisi 9. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Cemal’in notundaki adrese giden Ümran, karşısında Cemal’i bulur. Cemal, ‘bacın kölem olacak, sen de karım olarak kalacaksın’ diyor. İdil Volkan’a, Hayat ile öpüşürken onları gördüğünü söylüyor. Hayal durumu öğreniyor mu bilinmez, Hayat’ın odasının kapısını açması için ısrar ediyor. Yıldırım, Umay ile Kevser hakkında konuşmak istediğini söylüyor.

İşte Kardeş Çocukları 9. bölüm ilk fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ümran, Cemal’i gördüğünden emin olduğu için mezarının açılmasını istiyor. Cemal, hastaneye kaldırılıyor ve iğnenin etkisinden kurtulur kurtulmaz Yıldırım’ı beklemeden hastaneden kaçıyor. Umay, Reşat’a Yıldırım ile otelde onun hastalığını hakkında konuşmak için buluştuğu söylüyor ama Reşat buna inanmıyor ve Yıldırım’ın geçmişini araştırmaya başlıyor.

Reşat Umay’ın, çalışma odasına kamera koyup onun dinlediğini öğrenince ona karşı güveni tamamen yıkılıyor. Yıldırım’ın annesi Karay ailesini yemeğe çağırıyor ve Ümran da bu yemeğe davet ediyor. Umay’ın gelmemesi konusunda imalarından sonra fikir değiştirip, yemeğe katılmaya karar veriyor.

Ümran, orada Kevser’i görünce çok şaşırıyor ve Yıldırım’ı Kevser’e dikkat etmesini söylüyor. Volkan, Hayal’in kendisine karşı olan duygularını öğrenip yemeğe İdil el ele gidiyor. Hayat, Volkan’ın evine gidiyor ve onu havuzda buluyor. Cesaretli olduğunu Volkan’a kanıtlamak için havuza atlıyor. Volkan, onu sudan çıkarttığı sırada ikili öpüşüyor ve İdil onları görüyor.

Cemal bir not yazıyor ve Kevser’den Ümran’a iletmesini istiyor. Ümran, notu yatağının üzerinde buluyor ve notta ‘hayalet avlamak istiyorsan bu adrese gel’ yazıyordur. Ümran o adrese gidiyor ve Cemal’i buluyor. Reşat’a kalp nakli için uygun donör bulunuyor. Bu haberi vermek için Reşat’ın yanına giden Yıldırım ile Umay, onu şok içinde buluyorlar.

 Kardeş Çocukları 9. Bölüm Fragmanı Yayılandı Mı? Reşat’ın Ağır Şoku!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler