Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent'den Yeni Zeldanda'daki Şehit Ailelerine Destek!

İlgili Postlar

Haluk Levent’den Yeni Zeldanda’daki Şehit Ailelerine Destek!

Rock müziğinin başarılı ismi Haluk Levent’den Yeni Zeldanda’daki Şehit Ailelerine Destek! Yapılan cami saldırısında hayatını kaybeden ailelere yardım etti.

1993 yılında ilk şarkısını çıkaran ve Rock müziğin bilinen ismi Haluk Levent, yaptığı yardım ve iyilikleriyle sürekli gündeme düşüyor. Bu sefer de Yeni Zelanda’da hayatını kaybeden müslümanların yakınları için konser verdi.

Haluk Levent Kimdir?

Daha önce bir çok konserinde olduğu gibi Batman’da yaşanan terör saldırısında 8 askerin şehit haberini duyan Haluk Levent, Antalya’da gerçekleştirdiği konserin gelirlerini ailesine bağışladı. Bu seferde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümü için düzenlediği konserin gelirini Yeni Zelanda’da cami saldırısında hayatını kaybeden ailelere bağışladı.

Haluk Levent Yardım
Haluk Levent Yeni Zelanda Cami Saldırısında Şehit Ailelerine Yardım

ABD’de Yeni Zelanda’da şehit olan müslümanların yakınları için yardım kampanyası başlattığını açıklayan Haluk Levent, “Yeni Zelanda’da terörist faaliyetinde hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimiz için yardım toplanıyor. ‘Niye bizim Çanakkale konserimizin gelirini vermiyoruz?’ dedik. Konserlerimizin yapımcısıyla görüştük. Yeni Zelanda’nın aslında bir anlamı da var. Yeni Zelanda ile burası arasında yıllardan beri bir köprü oluşmuş” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler