Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç Yıkıldı! Eşi Kürtaj Olmuş...

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Yıkıldı! Eşi Kürtaj Olmuş…

Magazin gündemi gazeteci Eylem İpek Şafak’ın, Serdar Ortaç ve eşi Chloe için söylediği iddiayı konuşuyor. Chloe Ortaç kürtaj mı oldu? Serdar Ortaç eşinden boşanacak mı? Tüm detaylar haberimizde…

Eylem İpek Şafak’tan Olay İddia: “Chloe, Serdar Ortaç’tan Bebek Aldırdı”

 Serdar Ortaç ve Chloe Evliliğinden Kötü Haber! Artık Bitirmek İstiyorum!

Televizyon programında magazin gündeminde Serdar Ortaç ve eşinin boşanacağını konuşan Eylem İpek Şafak’tan herkesi şok edecek bir iddia geldi. Boşanacakları zaman zaman gündemde olan, haberleri sık sık yapılan ikili için “kürtaj” iddiasında bulunana İpek Şafak neler dedi? Chloe, Serdar Ortaç’tan gizli kürtaj mı oldu? Serdar Ortaç bu yüzden mi boşanmak istiyor?

Serdar Ortaç Kimdir?

Serdar Ortaç’ın ses kaydının elinde olduğunu söyleyen Eylem İpek, “Serdar sosyal medya hesabından boşanma haberlerini yalanladı. Benim elime bir ses kaydı ulaştı ben haberi bunun üzerine hazırladım. Serdar bana ‘o ses kaydı senin eline nasıl ulaştı?’ diye de sorduğunu iddia etti. Açıklamasına devam eden Eylem İpek, ses kaydının kimlerde olduğunun Ortaç tarafından merak edildiğini, Serdar Ortaç’ın iddialarını kabul ettiğini söyledi.

“Chloe Kürtaj Olmuş!”

Serdar Ortaç’tan Olay Sözler!

Sözlerine devam eden Eylem İpek, tabiri caizse magazin gündemine bombayı patlattı. Serdar Ortaç’ın ağzından teyit aldığının altını çizen Eylem İpek, Chloe Ortaç’ın, gizlice kürtaj olduğunu bunun öğrenilmesinin üzerine boşanma konusunun aralarında çıktığını söyledi.

Eylem İpek’in bu açıklamalarından sonra magazin gündemi kürtaj haberiyle çalkalandı. Sosyal medyada da konuşulan konu üzerine ünlü şarkıcının hayranları Serdar Ortaç’tan bir açıklama beklemekte.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler