Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç ve Chloe Evliliğinden Kötü Haber! Artık Bitirmek İstiyorum!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç ve Chloe Evliliğinden Kötü Haber! Artık Bitirmek İstiyorum!

Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan evliliklerinde problem olduğun uzun süredir gündeme oturmuştu. Serdar Ortaç ve Chloe evliliğinden kötü haber geldi. Serdar Ortaç’ın boşanmak için mahkemeye başvurduğu açıklandı.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç ve Chloe Evliliğinden Kötü Haber!

Ünlü çiftin evliliklerinde problem olduğu ve boşanacakları haberleri bir türlü gündemden düşmüyordu. Serdar Ortaç ve Chloe her seferinde bu iddiaları yalanlasalar da evliliklerindeki problem artık saklanacak boyutta olmadığı. Serdar Ortaç’ın evde huzurunun olmadığını ve artık bitirmek istediğini söylemesi gündeme bomba gibi düştü.

EVDE HUZURLU DEĞİLİM!

Serdar Ortaç’ın evde huzurlu olmadığını ‘artık bu işi bitirmek istiyorum. Evinde durmuyor, evde huzurlu değilim’ diyerek avukatı ile konuştuğu ve mahkemeye  boşanma talebinde bulunduğu öğrenildi.

Serdar Ortaç ile  Chloe Loughnan uzun bir arkadaşlıktan sonra 2012 yılının mayıs ayında muhteşem bir düğünde dünya evine girmişti. Kendisinden 21 yaş küçük olan eşi Chloe, eşinin çocuk istemesine rağmen kendisi için erken olduğunu her seferinde dile getirmişti.

Chloe Loughnan, Serdar Ortaç ile boşanacağına dair iddialar için neler söyledi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler