Ana SayfaDizilerYüzleşme 4. Bölüm Fragmanı İzle! Gonca'nın Dosyası Yeniden Açılıyor!

İlgili Postlar

Yüzleşme 4. Bölüm Fragmanı İzle! Gonca’nın Dosyası Yeniden Açılıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yüzleşme 3. son bölümü ile ekranlara geldi. Masal’ın kasabaya gelmesiyle iki cinayet birden işlenmesi okları onun üzerine çeviriyor. Ömer İle Levent Gonca’yı bulmak için araştırmaya başlıyorlar. Gonca’nın dosyası yeniden açılıyor. Savcı, Gonca dosyasını tekrar açılmasını, işlenen cinayetlerin onunla bağlantılı olabileceğini düşünüyor.

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Gonca’nın Dosyası Yeniden Açılıyor!

Yüzleşme 3. bölümü yayınlandıktan hemen sonra 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Masal Levent’e gitmesini ve geri dönmeyeceğine emin olarak gitmesini istiyor. Masal, ‘çünkü ne kadar uzaklara gidersek gidelim geri dönmemiz gerekir’ diyor. Levent de Masal’a, onun nereye geri döndüğünü soruyor. Savcı hanım. Gonca Kalenderoğlu dosyasını yeniden açmak istediğini söylüyor ve o sırada Masal’ın, Ufuk’un cesedinin başında olan fotoğrafı cep telefonuna geliyor.

İşte Yüzleşme 4. bölüm ilk fragmanı..

https://youtu.be/7BTbK2xXUIQ

YÜZLEŞME 3. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Masal, kendisine gelen fotoğrafı kimin gönderdiğini merak ediyor. Zümrüt, Ömer’i işaret ediyor ve Ömer ile konuşan Masal, fotoğrafı onun göndermediğine inanıyor. Ömer ile Masal, Ufuk’un öldürüldüğü yere gidiyor. O sırada da Battal yeğeninin öldürüldüğü yeri savcının sekreterinden öğreniyor o da adamları ile oraya gidiyor. Ömer ile Masal saklanıyorlar. Onlar gittikten sonra yerde bir künye buluyor ve o künyeyi Şükran’a Zümrüt’ün verdiğini hatırlıyor.

O KALP BENİM KIZIMIN KALBİ!

Fikret, kızının çok sevdiği müzik kutusunu alıp Masal’ın yanına gidiyor ve onu bir yere götüreceğini söylüyor. Orada Fikret Masal’a, kendisi ne derse desin kızı olduğunu, bakışlarından kokusundan onu tanıdığını ve o atan kalbinin Gonca’nın olduğunu söylüyor. Masal’a o çok sevdiği müzik kutusunu veriyor.

Fikret, Zümrüt’ün evine gidiyor ve evde neden fotoğraf olmadığını soruyor. Zümrüt, ona kendi fotoğrafını gösteriyor.  Masal’ın annesinin kendi gözlerinin önünde intihar ettiğini söylüyor. Babasının nerede olduğu sorusu karşısında gözyaşlarını tutamıyor.

ZÜMRÜT ŞÜKRAN’I ÖLDÜRÜYOR!

Kenan, Şükran’ı buluyor ve konuşturmaya çalışıyor. Savcı, Kenan ile Masal’ı ifadeye çağırıyor. Kenan’ın savcılığa gittiği sırada Şükran kurtuluyor ve Zümrüt’ün evine gidiyor. Masal eve geldiğinde Şükran’ı görünce künyeyi bulduğunu ve o fotoğrafı onun gönderdiğini söylüyor. Bu olayın altında parmağı olan Zümrüt, Şükran’ı zehirleyerek öldürüyor.

Yüzleşme 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Fikret Zümrüt ile Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler