Ana SayfaDizilerVuslat 12. Bölüm Önizleme Geldi! Feride Aziz'i Kıskanmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 12. Bölüm Önizleme Geldi! Feride Aziz’i Kıskanmaya Başlıyor!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat 11. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Kerem’in Aziz’i bitirme planları devam ediyor. Yalçın komisere giderek Aziz’in bir katil olduğunu söylüyor. Feride, Aziz’in suçlu olmadığına inanıyor ve videoyu Yalçın’a vermekten vazgeçiyor. Kerem Feriyede’ye, Aziz ile Nehir’in nişanlanacağını söylüyor. Feride Aziz’i kıskanmaya başlıyor.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Feride Aziz’i Kıskanmaya Başlıyor!

Vuslat dizisi 12. bölüm ön izleme yayınlandı. Feride Aziz’e, Nehir hanımla arasında ne olduğunu soruyor. Aziz Feride’nin kendisini kıskandığını anlıyor. Aziz ile Feride birbirlerine çoktan aşık oldular ama bunu itiraf edeemiyorlar.

VUSLAT 11. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Perihan, Tahsin’den habersiz, Kerem ile ilgili bilgilerin olduğu dosyayı Kerem’e verir. Karşılığında ise evden gitmesini ve şirketle ilişiğini kesmesini ister. Kerem Perihan’ın istediği tüm evrakları okumadan imzalar ve zarfı açtığında annesiyle kendisinin fotoğrafını görünce gözyaşlarına boğulur.

AZİZ MASUM MU YOKSA KATİL Mİ?

Sultan, Madam’ın kızı Alice’nin fotoğrafını bulur ve onun kaybolmadığını anlar. Alice’yi bulmak için ipuçları arar. Feride, cep telefonundaki görüntüleri Yalçın ile birlikte izlerler. Ama ikisi de Aziz’in rahat hareketleri karşısında şok oluyorlar. Ya Aziz masum ya da bir çok cinayet işlemiş soğuk kanlı bir katıl. Feride, son anda video ile ilgili işlem yapmamasını ister Yalçın’dan.

Altan ile Aziz bir villaya giderler ve villada görüntülerde öldüğü sanılan kişi hastaneye dönüştürülmüş odada yatıyordur. Aziz’in neden bu kadar sakin olduğu anlaşılıyor ve Aziz katil değildir.

AZİZ EVDEN TAŞINIYOR!

Aziz evden taşınacağını duyan Perihan, bunu asla kabul etmeyeceğini söylüyor. Bu arada Aziz babası ile konuşuyor ve ona “canımı yakarsan canını yakarım ” diyor. Kerem Tahsin ile konuşuyor ve Perihan’ın ona verdiği dosyayı onun önüne atıyor. Gerekeni yapmasını istiyor.

PERİHAN NEHİR İLE AZİZ’İ EVLENDİRMEK İSTİYOR!

Perihan Nehir’i çağırıp onu Aziz’le nişanlanmasını istiyor. Bu olaydan Aziz’in haberi bile yoktur ve bu bilgi hızla tüm şirkette yayılıyor. Feride de Kerem’den öğreniyor bu durumu ve fena bozuluyor. İkili tam da yakınlaşmaya başlamışken büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

Vuslat 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Aziz’i Köşeye Sıkıştırmaya Çalışıyorlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler