Ana SayfaDizilerVuslat 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Aziz'i Köşeye Sıkıştırmaya Çalışıyorlar!

İlgili Postlar

Vuslat 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Aziz’i Köşeye Sıkıştırmaya Çalışıyorlar!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Vuslat ilginç hikayesi ile izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı. Dizinin 11. yeni bölümü 18 mart pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Vuslat dizisinin 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Aziz’i köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar. Ama gerçekler göründüğü gibi değil.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Aziz’i Köşeye Sıkıştırmaya Çalışıyorlar!

Aziz, babasına rest çekiyor artık Kerem durdurulmaz bir noktaya geldiği için babasına, canını yakanın canını yakacağını söylüyor. Perihan ile Nehir’in işbirliği ise Aziz’in Nehir ile evlendirme yönünde oluyor. Ama Aziz çoktan gönlünü Feride’ye kaptırmıştır ve Feride’nin de Aziz’e karşı duyguları boş değildir.

Vuslat dizisinin 11. bölüm 2. fragmanında, Kerem’in Feride’ye, Aziz ile Nehir’in nişanlanacağını söylüyor. Perihan ile Nehir yine bir plan peşinde ve Aziz’i köşeye sıkıştırıp evet diyeceğini, bunun sonunda yeniden doğacaklarını konuşuyorlar. Bu arada Kerem’de Yalçın komisere gidip abisi Aziz’in cinayet işlediğini söylüyor. Aziz’in Feride’nin gözlerine bakarak, “Huzur için öfkemden güç alıp yeni bir savaşa giriyorum” sözleri dikkat çekiyor.

İşte Vuslat 11. bölüm 2. fragmanı..

Feride, Salih babanın dükkanına giderek ve ona Aziz hakkında sorular sorar. Salih baba ona örnek vererek hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını bazen güzel görünen şeylerin insanın canını yakacağını bir elmasla anlatır.
Feride  Nehir’i, kız kardeşinden ve ailesinden uzak durması konusunda uyarır. Feride, Nehir’in  Aziz’e karşı duygularını bildiği için kendisinin Yalçın ile söz olayının olmadığını söyler. Nehir, bunu öğrendikten sonra odasını sinirinden dağıtır.

FERİDE TELEFON KAYITLARINI YALÇIN’A VERİR!

Feride Aziz ile karşılaştığı ilk gecede gördüklerinin telefon kaydını Yalçın’a verir ama telefonda kayıt yoktur. Yalçın, kayıtları bulamadığı için üzülürken birden o kayıtları tekrar indirebileceğini anlar.

KEREM GÖZYAŞLARI İÇİNDE KALIYOR!

Perihan Kerem’e o çok istediği şeyi vereceğini söyler. Perihan Kerem’e istediği her şeyin o dosyada olduğunu söyler ve karşılığında evinden derhal taşınmasını, şirket ile hiç bir ilişkisinin kalmamasını ister. Kerem hepsini kabul eder ve tüm evrakları okumadan imzalar. Perihan, Kerem’e neden okumadan imzaladığını sorunca, ”Bir çocuğun annesinin yüzünü görmesinin bedeli ne olabilir” der. Kerem, annesinin ile birlikte fotoğrafını görünce gözyaşlarına boğulur.

Vuslat 11. Bölüm 1. Fragman Geldi! Ortalık Fazla Hareketlenmeye Başladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler