Ana SayfaDizilerKızım 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Öykü'nün Hafızası Yerine Geliyor!

İlgili Postlar

Kızım 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Öykü’nün Hafızası Yerine Geliyor!

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 23. son bölümü ile ekranlara geldi. Öykü’nün kendi kızı olduğunu öğrenen Cemal, Öykü’yü alma planları yapmaya başlar ve Öykü sadece teyzesini hatırladığı için Zeynep’i para karşılığı planına dahil eder. Cemal, Öykü’yü götürmeye çalışırken Demir ona engel olmaya çalışır ve Öykü birden baba diye seslenir. Öykü’nün hafızası yerine geliyor.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Öykü’nün Hafızası Yerine Geliyor!

Demir, Öykü’nün gerçek babasının Cemal olduğunu ve onu alıp gideceğini öğrendikten sonra ne yapacağını bilemez. Uğur, Cemal’in karşısına çıkıyor ve Öykü’nün gerçek babasının Demir olduğunu söylüyor. Demir’in hiç parası yoktur ve Uğur ile saat satmaya başlarlar ama ondada zabıtalara yakalanırlar. Öykü’nün ilaçlarını alabilmek için Candan arabasını satmaya karar verir. Demir, kızının ilaçlarını alamadığını için eczaneden ilacı çalar ve Öykü’ye götürür.

KIZIM DİZİSİ 23. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Demir, Zeynep’in Öykü’yü terk edip gittikten sonra aniden gelmesinden şüphelenir ve ona hiç inanmaz. Zeynep, Öykü’ye ‘seni almaya geldim’ diyerek seslenir ve Öykü, teyze diye koşarak Zeynep’e sarılır. Bu durum karşısında şok geçiren Demir ve Candan ne yapacaklarını bilemezler Çünkü Öykü tek teyzesini hatırlıyordur.

Öykü'nün Hafızası Yerine Geliyor

Zeynep Demir’e Cemal’in kızını alıp buralardan gideceğini söyler. Demir de  Zeynep’e “babası var burada nereye alıp gidiyor. Kapı gibi babası var burada, hiçbir yere gidemez” der. Uğur olanları öğrenir öğrenmez,Cemal’i bulur ve onunla konuşur ona, Öykü’nün babasının Demir olduğunu kendisinin de amcası olduğunu söyler.

Demir çaresiz durumdadır ve helede Candan’ın, Öykü’nün ilaçlarını bittiğini ve o pahalı ilaçları nasıl alacağını sorması onu iyice çıkmaza sokar ve Uğur ile bir plan yaparlar. Demir eczaneye gidip ilacı sorduğunda yaralı olarak eczaneye girecek o arbede Demir ilacı çalacaktı. Planı uygularlar ve Öykü’nün ilacı çalarak kızına ilacı götürmeyi başarır.

Öykü’yü Zeynep ile birlikte Cemal arabaya bindirip götürürken gören Demir çılgına dönüyor ve Kızını arabadan indiriyor.  Demir ile Cemal kavgaya tutuştukları sırada Öykü baba diye seslenir ve Demir’i tanır.

Kızım 23. Bölüm Fragmanı Geldi! Öykü Kime Baba Diyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler