Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 76. Bölümde Faruk da Süreyya Kadar Şaşkın!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 76. Bölümde Faruk da Süreyya Kadar Şaşkın!

Star Tv ekranlarının 3 sezondur severek izlenen dizisi İstanbullu Gelin 76. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Faruk’un yanlış anlaşılmaya maruz kalıyor ve kendisini bir türlü Süreyya’ya anlatamıyor. Faruk da Süreyya kadar şaşkın bu duruma. Faruk’un düştüğü durumdan nasıl kurtulacak merakla bekleniyor.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Faruk da Süreyya Kadar Şaşkın!

İstanbullu Gelin son bölümde; Faruk ile Süreyya birbirlerine giriyorlar. Süreyya, Özgür’ün Faruk’u nasıl öpmek cesaretinde bulduğunu soruyor ve Faruk’u hiç dinlemiyor. Faruk’un, Özgür’e yüz verdiğini düşünüyor. Bu arada Özgür hastaneye kaldırılıyor ve olanları duyan Okan öfkeyle boranlar konağına geliyor.

İSTANBULLU GELİN 76. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Özgür. uzun zamandır Faruk’a aşıktır ama duygularını açıklamak için fırsatını bekliyordur. Bu iş gezisinde  ona yaklaşabileceğini ümit ediyor ve hatta ona süprizler yaparak yaklaşmayı düşünmektedir.

Faruk masajdan çıktıktan sonra Süreyya’ya mesaj atayım derken yanlışlıkla Özgür’e gönderiyor mesajı. Özgür’de zaten Faruk’a olan hislerini ona açıklamanın fırsatını kollarken birden o mesajı görünce şaşırıyor. Faruk, yanlışlığı anlatmak için Özgür’ün odasına gittiğinde birden Özgür onu dudağından öpüyor. Tam o sırada süpriz yapmak için otele gelen Süreyya onları öyle görüyor ve olanlar oluyor. Faruk neye uğradığını anlayamıyor ve şok geçiriyor.

SÜREYYA ŞOKLARDA FARUK DA ONUN KADAR ŞOK DA!

Faruk, Süreyya kadar şaşkın olduğunu anlatmaya çalışıyor. Süreyya’ya onu kesinlikle aldatmayacağını anlatmaya çalışıyor. Faruk, Süreyya’nın kendisine  inanmamasına da sinirleniyor. Ama Süreyya Faruk’u anlayabilecek durumda değil. Sadece olanları sindirmeye çalışıyor. Esma hanım da Faruk’un Süreyya’dan özür dilediğini duyuyor ve neler olduğunu anlayamıyor.

FİKRET İLE İPEK’İN ARASI GAYET İYİ!

Fikret ile İpek yeniden beraber olmaya başladılar ve evlilikleri gayet iyi gidiyor. Adeta yeniden bir balayı yaşıyorlar. Adem ise Güneş’i ailesi ile tanıştırmak istiyor. Dilara ile Adem arası düzeliyor ve birbirlerine anlayış ile karşılamaya başlıyorlar.

Faruk da Süreyya Kadar Şaşkın

OKAN BORANLAR KONAĞINI BASIYOR!

Süreyya, Özgür ile Faruk’u öyle görünce Özgür bu durumdan nasibini alıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Bunu duyan Okan, öfkeyle kendisini Boranlar konağında buluyor.

İstanbullu Gelin 76. Bölüm Fragmanı İzle! Faruk’un Yanlış Mesajı Nelere Mal Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler