Ana SayfaDizilerGülperi 24. Bölüm Yayınlandı! Gülperi Pes Mi Ediyor!

İlgili Postlar

Gülperi 24. Bölüm Yayınlandı! Gülperi Pes Mi Ediyor!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi 24. son bölümü ile ekranlara geldi. Gülperi ile Kadir’in evlendiklerini öğrenen çocuklar büyük tepki gösterirler. Hasan ve Bedriye Can’ı da alıp evi terk ederler. Artemis’de babasını görmek istemez ve annesiyle otele yerleşirler. Dizinin son sahnesinde Kadir  Gülperi’yi adliyede görür. Gülperi pes mi ediyor? Yoksa Kadir’den boşanacak mı?

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi 24. Bölüm Yayınlandı! Gülperi Pes Mi Ediyor!

Artemis’in hastanede annesi ile babasının tekrar evlenmelerini istemesine Kadir ona annesi ile tekrar bir araya gelmelerinin mümkün olmadığını söyler. Şeyma’ya da Gülperi ile evlendiğini söyler. Hasan, hastaneye Artemis’i görmeye gelir ve Kadir’e ağır konuşur. Kadir annesi ile onların yaşlarındayken birbirlerini sevdiklerini izah etse de Hasan dinlemez.

Gülperi Pes Mi Ediyor

GÜLPERİ 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Hasan, annesinin yanına gider ve bunu nasıl yaptığını sorar ve ateş püskürür. Hasan eve gidip kardeşlerini de alır ve Ajda’nın yanına gider. Ajda ise ertesi gün İzmir’e gitmek için hazırlanıyordur. Kadir ile Gülperi arabanın içinde saatlerce onlardan haber almak için bekler. Can hastalanır ve hastaneye kaldırılır. Doktor onlardan şüphelenir ve sosyal hizmetleri arar ve bunu duyan Hasan kardeşleri ile birlikte hastaneden kaçar.

ARTEMİS ANNESİNİN KENDİNİ DÖVDÜRDÜĞÜNÜ ÖĞRENİYOR!

Şeyma ile otele yerleşen Artemis, annesinin ortağı ile konuşmalarını duyuyor. Annesinin adam tutup kendisini dövdürdüğünü Kadir’e ve kızına yaklaşmak için bunu yaptığını öğreniyor ve tam oradan uzaklaşırken babası ile karşılaşıyor ama ona bir şey anlatmıyor.

GÖKHAN EYÜP’E SİLAH ÇEKİYOR!

Gökhan babasının intikamını almak için Eyüp’ün yattığı hastaneyi buluyor ve onu öldürmek için pusu kurduğu sırada Hasan durumu öğrenip ona engel oluyor. Hatta babasının önüne geriliyor.

HASAN BEDRİYE VE CAN DEDESİNİN EVİNE GİDİYOR!

Annelerinin Kadir ile evlenmesine Can hariç herkes tepki gösteriyor. Sokakta kalan çocuklar son çare olarak mecburen dedelerinin yanına gidiyorlar. Kapıyı dedesi açıyor torunlarını karşısında görünce çok mutlu oluyor.

GÜLPERİ ADLİYEDE!

Gülperi, çocuklarını kaybetmek istemiyor ve Kadir’den boşanmak için dilekçe verir. Kadir de o sırada adliyededir ve Gülperi’yi dilekçe imzalarken görür.

Gülperi 24. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kardeş Dayanışması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler