Ana SayfaDizilerGülperi 24. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kardeş Dayanışması!

İlgili Postlar

Gülperi 24. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kardeş Dayanışması!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi ‘nin merakla beklenen 24. yeni bölümü 15 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde artık herkes Gülperi ile Kadir’in evli olduklarını öğreniyor. Çocukları tarafından tepki ile karşılaşan Gülperi ile Kadir ne yapacak merakla bekleniyor. Yeni fragmanda Gülperi’nin çocukları ve Artemis kardeş dayanışması yapıp tepki gösteriyorlar.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Kardeş Dayanışması!

Gülperi dizisinin 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni fragmanında,; Gülperi, Hasan’ın ağır sözleri karşısında donup kalıyor. Aynı şekilde Artemis de babasını evden kovuyor ve karısının yanına gitmesini istiyor. Gökhan ise babasının intikamını almanın peşinde ve Eyüp’ün başına geliyor. Gökhan Eyüp’den intikamını alacak mı? Çocuklar bir araya gelip gidiyorlar. Gülperi ile Kadir ayrılacaklar ma? Yoksa çocukları ikna edebilecekler mi? Şeyma’nın hain planı ortaya çıkacak mı?

İşte Gülperi yeni bölüm fragmanı..

https://youtu.be/Xl6ufPxt0Z0

GÜLPERİ 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülperi ile Kadir evlendiklerini anlatmaya karar vermişlerdi ama Artemis ile Hasan sevgili olduklarını açıklamalarından sonra vazgeçmek zorunda kaldılar. Gülperi arkadaşıyla, Kadir ile evlenmekte acele ettiğini, evliliklerinin başlamadan bittiğini anlatırken Can onların konuşmasını duyuyor ve doğru Kadir’in evine gidiyor. Kadir, kapıyı açtığında Can, ona ‘Sen yalancı mısın hani benim babam olacaktın?’ diyor. Gülperi Can’ı alıp eve götürüyor. Kadir, gidip Can’ı kucağına alıyor ve konuşurken Bedriye eve geliyor.

HASAN OKULA BAŞLIYOR!

Gökhan ile kavga edip, yüzü gözü yara içinde eve gelen Hasan’ı gören Gülperi, derhal okula başlamasını istiyor. Kadir Hasan’ı, Artemis’in gittiği okuluna yazdırıyor. Okul kaydı için, ayrıntılı nüfus kayıt örneği gerekir. Nüfus kayıt örneğinde evli olduğu yazdığı için Hasan’ın görmemesi için alır ve saklar.

Gülperi ile Kadir beraber güzel bir gün geçirir ve kapının önünde vedalaşırken, Kadir Gülperi’yi öper ve Artemis onları görür.

ARTEMİS OKULDA BAYILIR!

Selen Artemis’e, kendisinin Hasan’dan başka kimsesinin olmadığını, Hasan’ı ona kaptırmayacağını ve savaşın daha yeni başladığını söyler. Artemis okulda bayılır ve hastaneye kaldırılır. Artemis’in, Bulumia hastası olduğundan  şüphelenilir. Gülperi, hastaneye Artemis’i görmek için gider ve onların konuşmalarını duyar.

Gülperi 24. Bölüm 1. Fragman Geldi! Hasan Annesine Ateş Püskürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler