Ana SayfaÜnlülerBerksan'ın Biri Karım Biri Metresim Benzetmesi!

İlgili Postlar

Berksan’ın Biri Karım Biri Metresim Benzetmesi!

Türk Pop müziğinin başarılı isimlerinden Berksan, yeni single çalışması ile ortalığı kasıp kavurmaya hazırlanıyor. Berksan, yeni single çalışmasının ‘Sakin’ ‘in tanıtımı için Best Fm’e konuk oldu. Programda şaşkınlık yaratacak bir açıklamada bulundu. Berksan’ın biri karım biri metresim benzetmesi çok konuşulacak gibi görünüyor.

Berksan’ın Biri Karım Biri Metresim Benzetmesi!

Berksan, 2003 yılında çıkarttığı ‘Çilek’ isimli şarkısı ile müzik dünyasına başarılı bir çıkış yapan sanatçı, insanları şaşırtacak bir açıklama yaptı. Berksan, “Müzik karım, Çilek Beach metresim. Birini seçmem gerekiyordu” diyerek ilginç bir açıklamada bulundu.

MÜZİK KARIM BEACH İSE METRESİM!

Programda, “Yaz yaklaşıyor açacak mısın beach?” sorusuna sevilen şarkıcı Berksan, Çilek markasını farklı şehirlere isim haklarını sattığını ve her şeyin güzel gittiğini söyledi. Ayrıca bu sene, Çilek Beach’in olacağını ama kendisinin pek olmayacağını Çünkü, bir taraftan müzik çalışmalarının bir yandan da Clup ve Beach’in bir arada zor olduğunu söyledi.

İşletme işini severek yaptığını ama ikisini bir arada yapmanın zorluğundan bahseden sanatçı, “Müzik karım beach ise metresim gibi” birini seçmesinin gerektiğini ve kendisinin müziği seçtiğini söyledi.

Berksan Ve Hande Yener Ortaklığı Neden Bitti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler