Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBerksan Ve Hande Yener Ortaklığı Neden Bitti?

İlgili Postlar

Berksan Ve Hande Yener Ortaklığı Neden Bitti?

Hande Yener ile ortaklığın sona ermesinin ardından gündemdeki isimlerden birisi olan Berksan, yaptığı röportajda ortaklık ve müzik kariyeri ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

Hande Yener ile uzun süreden beri oldukça iyi bir ortaklığı yürüten Berksan, özellikle ortaklık hakkında oldukça kesin açıklamalar yaptı. Gündemde yer alan haberlerin aksine ortaklığın bitmesinde maddi ya da ticari bir durumun olmadığını söyleyen Berksan, Hande Yener’e kırıldığını ve manevi küstük yaşadığını söyledi.

Ona Çok Kırıldım

Kırgınlığın kolay kolay geçmeyeceğini ve ortaklığın devam etmesinin söz konusu olmadığını söyleyen Berksan, tüm yaşadığı bu durumlar nedeniyle ayrılma kararı aldıklarını söyledi. Müzik hayatı ile ilgili detaylı bilgiler vermeyi ihmal etmeyen Berksan, özellikle yeni çıkardığı albüm hakkında bilinmeyenleri anlattı.

6 Geldi!

Ünlü şarkıcı, albümün 6 ismini alması dikkat çekerken pek çok farklı güzel parça oluşturduğunu ve parçalar arasında ayrım yapamaması nedeniyle albüm çıkarma konusunda karar verdiğini söyledi. Şu anda albümün satışları ve müzik sektöründeki durumdan memnun olduğunu da söyleyen Berksan, 10 milyon gibi yüksek satış rakamlarının hedeflenmediğini fakat albümünün şu andaki başarısının dahi kendisi için yeterli olduğunu söyledi.

Tıklara Bakmıyorum

Son dönemlerde müzik sektöründe başarı daha çok YouTube gibi sitelerdeki izlenme oranlarına göre ölçülürken, bu durumu sahte mutluluk olarak değerlendiren Berksan, bu istatistikleri dikkate almadığını söyledi.

YouTube izlenme oranları Türkiye’deki nüfusa oranla yapan Berksan, Türkiye’deki 80 milyon insanın hepsinin izlemesi halinde dahi 80 milyon izlemeye ulaşılabileceğini ve 300 milyon gibi izlenme oranlarının kendisi için çok inandırıcı olmadığını söyledi.

Aşk Hayatında Durum Ne?

Aşk hayatı ile ilgili soruları yanıtlayan şarkıcı, aşk hayatında ilişkileri doğru bir şekilde sürdüremediğini ve şanssız olduğunu söyledi. Evlenmeyi ve çocuk sahip olmayı çok istediğini de söyleyen Berksan bu konuda hayallerinin olduğunu açıkça belirtti. Flört etmeyi çok sevdiğini ve bu nedenle de uzun ilişki yürütme konusunda çok fazla başarılı olamadığını söyleyen Berksan röportajının son cümlelerini Hande Yener’e ayırarak bir daha hiçbir yerde bu konu ile ilgili açıklama yapmayacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler