Ana SayfaKültür ve SanatMüzikŞevval Sam: İçimdeki Çocuk Ölmedi!

İlgili Postlar

Şevval Sam: İçimdeki Çocuk Ölmedi!

Bodrum Masalı adlı diziyle ekranlarda gördüğümüz Şevval Sam, yoğun tempoya rağmen özel bir röportaj verdi.

Yeni Albüm Geldi!

Dizide rol alması nedeniyle yeni bir albüm projesi beklenmese de Şevval Sam sürpriz bir açıklama yaptı. Nanninom adlı bir albüm ile müziğe de ara vermediğini gösteren ünlü şarkıcı, albümünde 10 şarkıya yer verdi. Üstelik 2 hikaye de albüm ile birlikte dinleyenlere sunuluyor.

Hayalini Gerçekleştirdi!

Nanninom albümü ile ilgili çıkış hikayesini anlatan Şevval Sam, içinde yaşayan çocuğu öldürmediğini ve içindeki sesi dinleyerek müzikte daha da başarılı olabildiğini söyledi. Belli bir birikim sonrasında albüm olarak içindekileri döktüğünü söyleyen şarkıcı, albümün özelikle korunma güdüsü sonucunda ortaya çıktığını ve şarkılarda da benzer duyguların görülebileceğini belirtti.

Mutlu Şarkı Söyleyemiyoruz!

Türkiye’de yaşanan olaylar nedeniyle zorlu bir süreçten geçildiğini belirten şarkıcı, mutlu şarkı söyleme noktasında zorlandığını ve kendini suçlu hissettiğini söyledi. Şarkıcı yaşanan olaylarda en çok çocuklar adına üzüldüğünü söyledi. “Çocukların mutlu şarkılar dinlemeye, söylemeye hakları var” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiren Şevval Sam, mutlu ve barış dolu günler için temennilerde bulundu.

Albümde Ninnilere Yer Verdi

Albümünde ninnilere yer vererek çocuklara armağan eden yıldız, çocuklara armağan ettiği albümünü onlardan esinlenerek yazdığı gibi onlar için söyledi. Albümün üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen müzik dünyasında yeni albüm oldukça beğeni topladı. Önceki albümlerinde de oldukça dikkat çeken şarkıcının yeni albümünde de aynı başarısını tekrarlaması bekleniyor.

Pedagoglardan Yardım Aldı!

Albüm çalışması boyunca özel pedagoglar eşliğinde çalışan Şevval Sam, özellikle 0-6 yaş grubu için hiçbir sakıncalı noktanın olmaması adına yoğun bir çaba göstermiş. Titizlikle hazırlanan albüm, Türkiye’de de en önemli örnekler arasında şimdiden yer aldı. Ninniler üzerine sevilen ve popüler şarkıcılardan bugüne kadar önemli projeler gelmezken, Şevval Sam yarattığı yeni albümünde çocuklara hoş bir armağan da sundu.

İlham Kaynağı Oğlu!

Annelik duygusunu tadan ünlülerden olan güzel şarkıcı, hayattaki ilham kaynağının oğlu olduğunu söyledi. Bugüne kadar oğluna düşkünlüğü ile sık sık gündeme gelen Sam, aynı zamanda işinde de oğluna olan düşkünlüğünü gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler