Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİsmail YK, Yeni Albümüyle Geldi: Geber

İlgili Postlar

İsmail YK, Yeni Albümüyle Geldi: Geber

Müzik dünyasının en çok dinlenen sanatçılarından olan İsmail YK, yeni albümü dönüş yaptı. İsmail YK’nın yeni albümü Geber oldu.

Özellikle 2010’lu yılların en çok dinlenen sanatçılarından olan İsmail YK, uzun zamandan beri müzik piyasasında suskundu. Allah Belanı Versin gibi şarkıları ile dilden dile dolaşan ve herkes tarafından dinlenen İsmail YK, bun ilgiye karşın yeni şarkıları ile popülerliğini sürdüremedi. Uzun bir dinlenmenin ardından yeniden müzik sektörüne giriş yapan İsmail YK, bu sefer yine iddialı ve kendi çizgisini sürdüren albümünü tanıttı.

Geber Tanıtıldı!

İsmail YK yaptığı açıklamada yeni albümünün isminin Geber olduğunu söylerken, Geber albümünde İsmail YK sözü ve bestesinin kendisine ait olduğu şarkılara yer verdi. Yeni albümünde single çıkarmayı tercih eden İsmail YK, Geber ile müzik piyasaların üst sıralarını zorlamaya çalışacak.

Yeni single ile ilgili açıklamalar yaparak tanıtımını gerçekleştiren İsmail YK, müzik sektörünün son durumunu da değerlendirdi. Müzik sektörünün zor günlerden geçtiğini söyleyerek albüm yapmadığı dönemlerdeki durumunu da özetleyen İsmail YK, özellikle CD satışlarının kısa süre içerisinde yapılmayacağını ve bu bakımdan müzik sektörü için alternatif gelir modellerinin yaratılması gerektiğini belirti.

Geber Sevilecek Mi?

Geber adlı şarkısı ile piyasaya giriş yapan İsmail YK, albüm çalışmalarının büyük bir bölümünü kendi başına yaptı. Sanatçı aynı zamanda albümün CD olarak piyasada yer almayacağını ve sadece dijital platformlarda satın alınarak dinleneceğini de açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler