Ana SayfaDizilerKuzgun 6. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Dila Meryem'in İstediğini Yapacak Mı?

İlgili Postlar

Kuzgun 6. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Dila Meryem’in İstediğini Yapacak Mı?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kuzgun 5. son bölümü ile ekranlara geldi. Büyük beğeni ile izlenen dizisinin 6. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Meryem Dila’dan Kuzgun’un kendi çevrelerinden uzaklaşmasını istiyor. Dila Meryem’in bu istediğini yapacak mı? merakla bekleniyor.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Dila Meryem’in İstediğini Yapacak Mı?

Kuzgun dizisinin dün yayınlanan bölümünden hemen sonra yayınlanan 6. bölümden ilk sahnede, Meryem ile Dila ile konuşuyor ve Meryem, Kuzgun’u içine girdiği karanlık işlerden kurtarması için Dila’dan yardım istiyor. Meryem’in, ‘Kuzgun’u hayatından sil’ isteği karşısında Dila donup kalıyor. Dila’nın nasıl bir karar alacağı merak konusu.

Kuzgun dizisi 6. bölüm ilk sahne..

KUZGUN 5. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Bora babası Şeref’i, Kuzgun’un vurduğunu ve işin içinde Rıfat’ın da olduğunu öğreniyor. Kuzgun, Bora’ın Rıfat’ı ve kendisini Dila’nın önüne atmaya çalıştığını anlar ve bu konuda Rıfat’ı uyarır. Kuzgun Dila’ya, Rıfat’ın hayatını kurtarmak için Şeref’i ve Ayhan’ı öldürdüğünü itiraf eder. Şerefi vurduğu silahı Dila’ya verir.

BORA’NIN MERYEM’E TUZAK KURDU!

Kuzgun’un söylediklerinin doğru olup olmadığını Dila babasına sorar ve Rıfat da doğru olduğunu söyler. Bora, babasının intikamı Kuzgun’dan almak için harekete geçer Meryem’e tuzak kurar ve onu alıkoyar.  Annesinden haber alamayan Kumru ile Kartal, Kuzgun’un kapısına dayanır. Kumru, Kuzgun’dan öfkeyle hesap sorar ve annesini bulmasını ister. Kuzgun, önce Kumru’nun sözlerine aldırmaz ama sonra hüzünlenir.

KUZGUN’DAN TERS KÖŞE!

Kuzgun, terzi Derviş’e giderek ondan akıl ister. Derviş, bunun Bora’nın bir oyunu olduğunu ve annesini kurtarmaya gitmemesini söyler. Kararsız kalan Kuzgun, yinede annesini kurtarmak için harekete geçer. Kuzgun’un annesini kurtarmaya geldiğinde onu öldürecek olan Bora’ya Kuzgun’dan bir mesaj gelir ve bunun üzerine Meryem’i evine teslim etmeleri için adamlarına emir verir.

Kuzgun’un, Bora’nın evine giderek oradan konup gönderip oğlu Atlas’ın yanında olduğunu ima etmiştir ve Bora bunun üzerine Meryem’i serbest bırakmıştır. Bora eve gelir ve Kuzgun’u oğlunun yanında bulur. Kuzgun, Bora’ya, babasını kendisinin vurduğunu itiraf eder. Dila ise, Şeref’i ve Ayhan’ı Kuzgun’un öldürdüğünü ispatlayacak deliller ile savcılığa gider ve katilin kim olduğunu bildiğini söyler.

Kuzgun 5. Bölüm ilk Sahne Yayınlandı! Dila Vicdanının Sesini Dinleyecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler