Ana SayfaÜnlülerSinem Öztürk Uslu Doğum Yaptı, Mustafa Öztürk aynı gün hem baba oldu...

İlgili Postlar

Sinem Öztürk Uslu Doğum Yaptı, Mustafa Öztürk aynı gün hem baba oldu hem dede.

2016 yılında Mustafa Uslu ile evlenen Sinem Öztürk, ikiz bebekleri Mustafa ve Kemal dünyaya gözlerini açtı, çift mutluluğunu sosyal medyada paylaştı.

Sinem Uslu Kimdir?

Ünlü çift Sinem Öztürk ve Mustafa Uslu, 2016 yılında nikah masasına oturdular. Mustafa ve Kemal adını verdikleri ikizlerine geçtiğimiz günlerde kavuştu, Sinem Öztürk doğum ardından mutluluklarını sosyal medyada paylaştı.

Mutluluklarını sosyal medyada paylaştılar

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Sinem Öztürk doğum yapmasının ardından, mutluluklarını hesaplarında fotoğraf paylaşarak, “Şükürler olsun iki yavrumuzu kucağımıza aldık, bize küçük bir süpriz yaptılar 3 hafta erken geldiler. Allah herkesin yavrusunu kucağına sağlık ile almayı nasip etsin, Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin 🙏🏻 şükürler olsun sevgili eşim Annemizin sağlığıda çok iyi. Yavrularımız Mustafa ile Kemal’in sağlıkları çok iyi 🙏🏻 sadece küçük Kemalimiz birazcık küçük, şimdi hemşire ablaları ona çok iyi bakıyorlar 🙏🏻 Dualarınızı eksik etmeyin” şeklinde not düştü.

Sinem Mustafa Uslu

Sinem Mustafa Ak tarafından paylaşılan bu fotoğrafa, arkadaşları ve hayranları tarafından güzel yorumlar geldi.

“Aynı Gün Hem Baba Hem Dede Oldum”

Yapımcı Mustafa Uslu aynı gün hem baba hem de dede olduğunu söylerken, ‘Aynı gün hem baba hem de dede oldum. Belki de dünyada bir ilk yaşandı. Baba olmamın 1 saat ardından dede de oldum. Kızıma ricada bulundum . ‘Kayınpederimle iddialaştık, ne olur önce doğurma, ben önce dede olmayayım önce o olsun’ dedim. O da bana ‘bende baba bırak’ şeklinde cevap verdi. Eşim doğum yapmasının bir saat ardından da kızımın doğum haberini aldım. Bizim için güzel bir gündü.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler