Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Bir Aile Hikayesi ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Dizinin yeni bölümü 16 mart cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Mutlu bir evlilikleri olan Reyhan ile Cem’in üçüz bebeklerinin doğması ile başlayan hikaye, çocukların 35. yaş günlerinde hayatlarını değiştiren olaylarla karşılaşması ile devam ediyor. Bir Aile Hikayesi 2. bölüm 2. fragmanı geldi! Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor.

Bir Aile Hikayesi Oyuncuları ve Karakterleri

Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor!

Reyhan zengin bir ailenin kızıdır ve Cem ile evlenmiştir. Reyhan üçüz bebek beklemektedir ve Cem’in 35. yaş gününde sancılanır ve bebekler 6 hafta önce gelir. Riskli bir doğumun ardından doktor Cem’e bir oğlunun ve bir kızının olduğunu üçüncü bebeklerini kaybettiklerini söyler. 35. yaş gününde çocukları dünyaya gelen Cem’in çocukları da 35. yaş günlerinde hayatlarını değiştirecek olaylarla karşılaşıyorlar.

Dizinin 2. bölüm ikinci fragmanında, tüm aile Mahur’un evinde toplanıyor ve yemek yiyorlar. Reyhan, çocukları ile sürekli görüşüyor. Cem neden aralarında değil? Detayları dizinin fragmanından izleyebilirsiniz.

BİR AİLE HİKAYESİ 1.BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Doğumda bir terslik olur ve doktor Reyhan’ı acil ameliyata alır. Cem, dışarıda üçüzlerini kucağına alacağını beklerken, doktor iki çocuğu olduğunu üçüncü bebeği ise kaybettiklerini söyler.

BESTE KİLOLARI İLE BAŞI DERTTE!

Beste kardeşi Berk ile birlikte aynı evde yaşıyor. 35. yaş gününde internetten tanıştığı biri ile buluşmaya gidiyor. Ama Beste’nin beklediği kişi son anda buluşmaktan vazgeçiyor. Beste’nin ağladığını gören pastahane sahibi dayanamayıp yanına gidiyor konuşuyor ve yemeğe gidiyorlar.

BERK HAYATINA FARKLI BİR YÖN VERMEK İSTİYOR!

Berk yıllardır bir gofret markasının reklam yüzü olarak çalışmakta ve artık o işi yapmak istemiyor. Kimse onun ismini bile bilmiyor ve sette kavga çıkarıyor. Kavga videosunun internete düşmesi ile artık herkes onu tanıyordur.

MAHUR BİYOLOJİK BABASINI BULUR!

Mahur 35. yaş gününde uzun zamandır aradığı biyolojik babasını buluyor.  Ama babası hiç bir şey hatırlamadığını söylüyor ve dayanamayıp biyolojik babası Şakir’i eve götürür. Şakir’i kızları ve eşiyle tanıştırıp yemek yerler. Şakir’in ölmek üzere olduğunu öğrenir.

Bir Aile Hikayesi İlk Bölümü İle Büyük ilgi Gördü! 2. Bölüm Fragmanı Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler