Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 24. Bölüm 2. Fragman İzle! Bu Akşam Yer Yerinden...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 24. Bölüm 2. Fragman İzle! Bu Akşam Yer Yerinden Oynayacak!

Bir Zamanlar Çukurova 24. yeni bölümü ile Atv ekranlarında izleyenleri ile buluşacak. Sevilerek izlenen dizi geçen haftada reytinglerde ilk sırada yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu akşam yer yerinden oynayacak.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Bu Akşam Yer Yerinden Oynayacak!

Demir, Yılmaz’ın Şermin’in konağını satın aldığını öğreniyor. Demir Yılmaz’a, ‘sana burayı yar etmem’ diyor ve ikili birbirlerine silah çekiyorlar. Yılmaz, konağın da arazinin de kendisine ait olduğunu söylüyor. Demir, tetiği çekiyor ve Gülten vuruluyor. Züleyha Hünkar hanıma,Demir ile Yılmaz çekişmesi için bu duruma bir çözüm bulmasını istiyor. Yılmaz Fekeli’ye sesini yükseltiyor ve ona yamanların kökünü kurutmaktan onu kimin vazgeçirdiğini soruyor.

Bir Zamanlar Çukurova 24. bölüm 2. fragmanda, Müjgan ile Yılmaz yüzleşiyor. Züleyha Demir’e, onu sevmediğini bildiği halde nasıl kendisini sevmeye devam ettiğini soruyor. Demir ise bir gün kendisini seveceği umudu ile yaşadığını söylüyor.

İşte yeni bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1105849748332994561

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, fabrikanın temel atma töreninde insanların kendisi ve Züleyha hakkında konuşmalarını duyar. Cengaver’e kafa atar. Gerçekleri onun söylediğini zanneder. Züleyha, Cengaver’in karısının herkese söylemiş olabileceğini söylüyor. Hünkar, oğlu ile görüşür ve bir gazeteci çağırıp insanların onlar hakkında konuşmalarına son vermek için aslında Züleyha’nın Demir’e aşık olduğunu söylemeyi planlıyorlar ama Züleyha bunu kabul etmiyor.

DEMİR, ZÜLEYHA’YI OĞLU İLE TEHDİT EDER!

Demir Züleyha’yı, ikna edebilmek için Adnan’ı evden götürür. Züleyha, oğlunu kendisine verme şartı ile gazeteciye konuşmayı kabul etmek zorunda kalır. Yılmaz iş görüşmesi için gittiği meyhanede, kendisi hakkında konuşulanlara dayanamaz ve kavga eder. Kavga sırasında birini vurur ve Yılmaz hapse girer.

YILMAZ’DAN DEMİR’E YIKICI HAMLE!

Yılmaz, vurduğu şikayetini geri alması ile hapisten kurtulur. Fekeli ile eve gelirler ve gazetede yazanları okur ve soluğu Yamanlar konağında alır. Demir, Yılmaz’ı Şermin’in konağının önünde otururken görür ve deliye döner. Demir Yılmaz’a, konağında orada ne işi olduğunu sorar. Yılmaz, Demir’e oranın kendi konağı olduğunu söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 24. Bölüm Fragmanı İzle! Şimdi Gerçek Savaş Başladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler