Ana SayfaDedikoduYüzleşme Dizisi Erken Final Mi Yapacak?

İlgili Postlar

Yüzleşme Dizisi Erken Final Mi Yapacak?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yüzleşme ilk iki bölümü ile ekranlara geldi. İddialara göre Yüzleşme dizisinin beklenen reytingleri elde edemediği için final yapacağı yönünde. Yüzleşme dizisi erken final mi yapacak? sorularına henüz yapımcısından net bir yanıt gelmedi.

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Yüzleşme Dizisi Erken Final Mi Yapacak?

Kanal D ekranlarının büyük umutlarla yayınladığı Yüzleşme dizisinin erken final yapacağının konuşulması şok etkisi yarattı. Yüzleşme dizisi de reyting kurbanı mı oluyor? İlginç konusu ve usta oyuncuları ile büyük ilgi göreceği beklenen dizinin beklenen reyting başarısını elde edemediği için final yapacağı konuşuluyor. İddialara dizinin yapımcısından net bir açıklama gelmedi.

DİZİNİN KONUSU!

Kalender kasabasında geçen hikayede esans üretimi yapan Fikret’in 15 yıl önce kızını kaybetmesi ve bir gün onun geri döneceği inancı ile yaşamasını konu alıyor. Fikret’in kızı Gonca ise Masal ismi ile kasabaya geri dönüyor ve kendisine kötülük yapanlardan intikam almaya başlıyor. Masal, Fikret onun kızı olduğunu inkar etse de Fikret Masal’ın kızı Gonca olduğundan emindir.

 Yüzleşme 3. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret Masal’ın Kızı Olduğunu Hissediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler