Ana SayfaDizilerYüzleşme 3. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret Masal'ın Kızı Olduğunu Hissediyor!

İlgili Postlar

Yüzleşme 3. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret Masal’ın Kızı Olduğunu Hissediyor!

Yüzleşme dizisi Kanal D ekranlarında 2. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin 2. bölümü büyük bir beğeni ile izlendi. Fikret’te büyük değişiklik oldu ve görenler onu tanıyamıyor. Ömer’in kasabaya gelmesi ile kendisini daha güçlü hissediyor ve kendi eli ile kurduğu kasabayı kimseye vermeye niyeti yok. Fikret, Masal’ın kızı olduğunu hissediyor.

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Fikret Masal’ın Kızı Olduğunu Hissediyor!

Dizinin 3. bölüm ilk fragmanında,  Masal’ın telefonuna Ufuk’un cesedinin başında çekilmiş fotoğrafı geliyor. Zümrüt, Ufuk’u öldürenin Ömer olduğunu düşünüyor ama Masal olamayacağını söylüyor. Fikret, Ömer’e on yıl sonra kasabaya döndüğünü,  iki cinayet işlendiğini ve kasabalıların yerinde kendisi olsa onların düşündüğü gibi düşüneceğini söylüyor.

Yüzleşme 3. bölüm 1. fragman izle..

https://youtu.be/zgfrxs1kIYA

YÜZLEŞME 2. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Ömer, Masal’ı takip ettiği sırada silah sesi duyar ve yerde yatan Ufuk’un cesedini görür ve Masal’ı oradan uzaklaştırır. Eğer bir soruşturma olursa o geceyi beraber geçirdiklerini söyleyeceklerini konuşurlar.

SEN BANA GELMEZSEN BEN SANA GELİRİM!

Fikret Masal'ın Kızı Olduğunu Hissediyor

Masal, Zümrüt’le telefonla konuşurken kapı çalar ve karşısında Fikret’i bulur. Fikret Masal’a, başına ne gelmiş olursa olsun, ‘benim’ demesinin yeterli olacağını yada elini tutmasını söyler. Fikret,”Sen bana gelmezsen bana sana gelirim kızım”der. Masal, dayanamayıp elini tutacakken Zümrüt telefondan ikaz eder. Fikret’e, onun kızı olmadığını söyler ve gözyaşlarını tutamaz. Masal, babasının arkasından koşarken Zümrüt ona engel olur.

UFUK’UN CESEDİ BULUNUR!

Ufuk’un cesedi çalıkta Gonca ve Ömer’in isimleri yazılı ağacın önünde gömülü bulunur. Birileri, cinayeti Ömer’in üstüne atmaya çalışıyordur. Ömer, sorguya çağrılır. Masal, jandarmaya gederek o geceyi beraber geçirdiklerini söyler ve Ömer serbest kalır. Battal, Ömer’i otelin önünde öldürülmesi için emir verir ama son anda Ömer’in o gece Masal’la birlikte olduğunu öğrenince Halil’den şüphelenir ve oğlunu rehin alır.

Yüzleşme 2. Bölüm 2. Fragman İzle! Ömer’in Hayatı Tehlikede!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler