Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 24. Bölüm Fragmanı İzle! Şimdi Gerçek Savaş Başladı!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 24. Bölüm Fragmanı İzle! Şimdi Gerçek Savaş Başladı!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova reytinglerde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Dizinin her bölümü büyük bir heyecanla izleniyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın 24. yeni bölümü 14 mart perşembe akşamı ekranlara gelecek. Yeni bölümde yer yerinden oynayacak. Dizinin 24. bölüm fragmanında Fekeli’nin şimdi gerçek savaş başladı, artık harpdeyiz sözleri dikkat çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Şimdi Gerçek Savaş Başladı!

Şimdi Gerçek Savaş Başladı

Bir Zamanlar Çukurova 24. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Yılmaz’ın Şermin’in konağını aldığını öğreniyor. Demir Yılmaz’a, ‘sana burayı yar etmem’ diyor ve birbirlerine silah çekiyorlar. Yılmaz, konağın da arazinin de kendisinin aldığını söylüyor. Demir, tetiği çekiyor ve Gülten Yılmaz’ın önüne geriliyor. Gülten vuruluyor. Züleyha Hünkar hanıma, biri mezara biri hapishaneye gideceğini ve bir an evvel bu duruma bir çözüm bulmasını istiyor.

Yılmaz Fekeli’ye sesini yükseltiyor ve ona yamanların kökünü kurutmaktan kimin vazgeçirdiğini soruyor. Züleyha ile Müjgan aynı arabada konuşurken arabanın fireni tutmuyor.

Bir Zamanlar Çukurova 24, bölüm fragmanı izle.

https://twitter.com/i/status/1105174046482751491

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, fabrikanın temel atma töreninde ahalinin kendisi ve Züleyha hakkında konuşmalarını duyar. Cengaver’e kafa atar ve birbirlerine girerler. Çünkü Demir bu durumu tek ona anlatmıştır.

Züleyha, Cengaver’in karısının Yılmaz ile geçmişini bildiğini, herkese söylemiş olabileceğini söylüyor. Hünkar, oğlu ile görüşür ve bir gazeteci çağırıacağını, Züleyha’nın ona aşık olduğunu, büyük bir aşk yaşandığını anlatmalarının doğru olduğunu söyler ama Züleyha buna pek yanaşmaz.

DEMİR, ZÜLEYHA’YI OĞLU İLE TEHDİT EDER!

Züleyha’yı ikna edebilmek için Adnan’ı evden başka bir yere götürür. Züleyha, oğlunu kendisine verme şartı ile gazeteciye konuşmayı kabul eder. Gazeteci gelir ve Demir Yılmaz’ın nişanlısını almış dedikodularına tam tersini Züleyha’nın Demir için Yılmaz’ı terk ettiğini birbirlerine çok aşık olduklarını anlatırlar.

Yılmaz iş görüşmesi için gittiği meyhanede, kendisi hakkında konuşulanlara dayanamaz ve birini vurur. Yılmaz’ı hapse atarlar.

YILMAZ’DAN DEMİR’E YIKICI HAMLE!

Yılmaz, vurduğu kişinin hatasını anlayıp şikayetini geri alması ile hapisten çıkar. Gazetede, Fekeli’nin kendisini elinden tuttuğunu, sokaktan kurtardığını okur ve öfkeyle çiftliğe gider. Demir, Yılmaz’ı Şermin’in konağının önünde oturduğunu görür. Demir Yılmaz’a, konağında ne işi olduğunu sorduğunda, Yılmaz, ona yanıldığını buranın kendi konağı olduğunu söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 23. Bölüm Yayınlandı! Demir’e Yılmaz’dan Süpriz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler