Ana SayfaDizilerGülperi 24. Bölüm 1. Fragman Geldi! Hasan Annesine Ateş Püskürüyor!

İlgili Postlar

Gülperi 24. Bölüm 1. Fragman Geldi! Hasan Annesine Ateş Püskürüyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi 24. yeni bölümü 15 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Kadir ile Gülperi’in evlendiğini öğrenen Hasan, annesine ateş püskürüyor. Bir taraftan da Artemis gerçeği biliyor ama kabullenemiyor ve Annesi ile babasının tekrar evlenmesini istiyor. Gülperi 24. bölüm fragmanı izleyebilirsiniz.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Hasan Annesine Ateş Püskürüyor!

Gülperi 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Artemis, hastanede annesi ile babasına, ikisini kendi gözlerinden görseler ne kadar yakıştıklarını anlayacaklarını söylüyor ve tekrar evlenmelerini istiyor. Gülperi’de kapının önünde konuşmaları duyuyor. Hasan, eline geçen nüfus kayıt örneğine inanmayıp gidip yanlışlık olup olmadığını soruyor.

Kadir, Hasan’la konuşuyor. Ona annesi ile birbirlerini sevdiklerini ve tam da onların yaşındayken bu aşkın başladığını söylüyor. Bu arada Can’ın hastanede olduğunu öğrenen Gülperi koşuyor ama Hasan’ın tepkisi ile karşılaşıyor. Hasan annesine, “Oğlum deme bana! Senin tek kıymetlin Kadir miş git kocana” sözleri karşısında Gülperi donup kalıyor.

Gülperi 24. bölüm 1. fragman..

GÜLPERİ 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülperi ile Kadir evlendiklerini anlatmaya karar vermişlerdi ki Artemis ile Hasan sevgili olduklarını açıklarlar. Gülperi arkadaşıyla, Kadir ile evlenmekte acele ettiğini, evliliklerinin başlamadan bittiğini anlatırken Can onları duyuyor ve doğru Kadir’in evine gidiyor. Kadir kapıyı açıyor ve ona ‘Sen yalancı mısın hani benim babam olacaktın?’ diyor. Kadir’e eve gelip Can’ı kucağına alıp konuşurken Bedriye eve geliyor ve şüpheleniyor.

HASAN OKULA BAŞLIYOR!

Gökhan ile kavga edip eve yüzü gözü yaralı gelen Hasan’ı gören Gülperi, derhal okula başlamasını istiyor. Kadir, Hasan’ı, Artemis’in gittiği okuluna yazdırır. Okul kaydı için, ayrıntılı nüfus kayıt örneği gerekir. Gülperi gerekli evrakı alır ve saklar.

Gülperi ile Kadir beraber güzel bir gün geçirir ve kapının önünde vedalaşırken, Kadir Gülperi’yi öper ve Artemis onları görür.

ARTEMİS OKULDA BAYILIR!

Selen Artemis’e, kendisinin Hasan’dan başka kimsesinin olmadığını ve Hasan’ı ona kaptırmayacağını, savaşın daha yeni başladığını söyler. Artemis bayılır ve hastaneye kaldırılır. Artemis’in, Bulumia hastası olmasından şüphelenilir. Gülperi de hastaneye gider ve Artemis’in konuşmalarını duyar.

 Gülperi 23. Bölüm Yayınlandı! Gülperi İle Kadir’in İşi Zorlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler