Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 76. Bölüm Fragmanı İzle! Faruk'un Yanlış Mesajı Nelere Mal Olacak?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 76. Bölüm Fragmanı İzle! Faruk’un Yanlış Mesajı Nelere Mal Olacak?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in merakla beklenen 76. yeni bölümü 15 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Faruk, Süreyya’ya mesaj atayım derken yanlışlıkla Özgür’e mesaj atmıştı. Özgür, Faruk’a karşı boş değildir. Faruk yaptığı hatayı anlar ve yanlışlığı düzeltmek için onun odasına gider ama Özgür boynuna sarılıp onu öper. Faruk’un yanlış mesajı nelere mal olacak? İstanbullu Gelen 76. bölüm fragmanı izle..

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Faruk’un Yanlış Mesajı Nelere Mal Olacak?

Faruk’un, Özgür ile gittiği iş gezisinde başına gelmeyen kalmayacak. Süreyya Faruk’a, süpriz yapmak için İstanbul’a Faruk’un kaldığı otele gider. Faruk’un masaj randevusu olduğunu öğrenir ve beklerken fırsatını bulur yukarı çıkar. Bu sırada da Faruk, masajdan çıkar çıkmaz Süreyya’ya mesaj yazar.

Son anda fark eder ki Süreyya’ya değil o mesajı Özgür’e göndermiştir. Yanlışlığı düzeltmek için Özgür’ün odasına gider ve Özgür’den beklenmedik bir hareket gelir. Özgür Faruk’a sarılır ve dudaklarından öptüğü sırada Süreyya onları görür.

İşte o video izleyebilirsiniz…

TÜM YAŞANANLAR SÜREYYA’NIN GÖRDÜĞÜ KABUS MU?

İstanbullu Gelen 76. bölüm ilk fragmanında, Faruk Süreyya’ya, kendisini anlatmaya çalışıyor ama Süreyya olanları kabul etmiyor. Bu arada tüm bu yaşananlar acaba Süreyya’nın gördüğü bir kabus mu? Merakla bekleniyor..

İSTANBULLU GELİN 75. BÖLÜM ÖZETİ!

Faruk, Fikret’le konuşuyor ve beklediğinden daha sakin davranıyor. Faruk, annesinin içini rahatlatmak için eve geliyor ve olanları anlatıyor fakat Süreyya’nın yüzüne bile bakmıyor. Faruk, Süreyya’nın gerçeği bilip, bunu kendisinden saklamasına çok sinirleniyor ve bir daha kendisinden hiç bir şey saklamaması konusunda onu uyarıyor.

FİKRET İLE İPEK NİKAH TAZELİYORLAR!

Fikret, Boran ailesinden, hem iyi bir evlat olamadığından hem de iyi bir koca olamadığı için özür diliyor. İpek, kendisini anlatabilmek için çocuklarını alıp konağa geliyor. Fikret, İpek’i görünce koşuyor ve ona sarılıyor. Fikret İpek’e süpriz bir gece organize ediyor ve evlenme teklif ediyor.

Faruk, bu arada şehir dışına Özgür ile birlikte, iş seyahatine gidiyor. Faruk, yanlışlıkla Özgür’e mesaj çekiyor ve olanlar oluyor.

stanbullu Gelin 75. Bölüm Yayınlandı! Faruk İle Süreyya’nın Arası Açılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler