Ana SayfaDizilerVuslat 11. Bölüm 1. Fragman Geldi! Ortalık Fazla Hareketlenmeye Başladı!

İlgili Postlar

Vuslat 11. Bölüm 1. Fragman Geldi! Ortalık Fazla Hareketlenmeye Başladı!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizi Vuslat büyük bir beğeni ile izlenmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Vuslat dizisinin 11. bölüm 1. fragmanı izleyebilirsiniz. Yayınlanın yeni fragmanda, Salih babanın Abdullah efendiye, ortalık fazla hareketlenmeye başladı sözleri dikkat çekiyor.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Ortalık Fazla Hareketlenmeye Başladı!

Vuslat dizisinin yayınlanan 10. bölümünde, Aziz elindeki saatin aslında dedesine ait olduğunu öğreniyor ve soluğu Salih babanın dükkanında alıyor. Feride, Aziz’e hissettikleri duygular arasında çok git gel yaşar ama sonunda şahit olduğu gecenin videosunu Yalçın’a teslim eder.

Vuslat dizisinin 11. bölüm ilk fragmanında, Aziz babasına, canını yakarsa canını yakacağını söylüyor. Perihan ile Nehir işbirliği yapıyor. Tahsin Kerem’e daha ne kadar ileri gideceğini, daha ne istediğini soruyor.

Vuslat 11. bölüm 1. fragman..

Feride, Salih babanın dükkanına gider ve ona Aziz hakkında sorular sorar. Salih baba ona örnek vererek hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını bazen güzel şeylerin insanın canını yakabileceğini bir elmasla ona anlattır.
Feride  Nehir’i, kız kardeşinden ve ailesinden uzak durması için uyarır. Onun Aziz’e karşı hislerini anladığı için kendisinin Yalçın’la arasında söz olayının olmadığını söyler. Nehir, bunu öğrendikten sonra tüm odasını sinirden dağıtır.

FERİDE TELEFON KAYITLARINI YALÇIN’A VERİR!

Feride Aziz ile karşılaştığı ilk gecede gördüklerinin telefon kaydını Yalçın komisere teslim eder. Feride, Aziz’in ve Korkmazer ailesinin açıklarını arayan Yalçın’a şahit olduğu o gecenin telefon kayıtlarını ona vermeye karar verir. Feride, aslında Aziz ile ilgili duygularından emin değildir ama yine de kayıtları teslim eder.

KEREM GÖZYAŞLARI İÇİNDE KALIYOR!

Perihan Kerem’i, arar ve ona o çok istediği şeyi vereceğini söyler. Perihan Kerem’le, istediği aradığı her şeyin elindeki dosyada olduğu söyler, Perihan, bu dosya için her şeyden feragat etmeye hazır olup olmadığını sorar. Şartları, derhal evinden taşınması, holdingdeki tüm haklarından feragat etmesi karşılığında dosyayı Kerem’e verir. Kerem, okumadan tüm evrakları imzalar. Perihan, neden okumadan imzaladığını sorunca, Kerem, ” Bir çocuğun annesinin yüzünü görmesinin bedeli ne olabilir” dedi. Kerem, annesinin kendisiyle fotoğrafını görünce gözyaşlarına boğulur.

 Vuslat 10. Bölüm 2. Fragman İzle! Aziz’deki Saat’in Sırrı Çözülecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler