Ana SayfaÜnlülerSıla'ya Mahkeme Sonrası Gelen Anlam Yüklü Hediye!

İlgili Postlar

Sıla’ya Mahkeme Sonrası Gelen Anlam Yüklü Hediye!

Ahmet Kural ile gerçekleşen talihsiz kavga olayı ile uzun süredir gündemden düşmeyen şarkıcı Sıla’ya Mahkeme Sonrası Gelen Anlam Yüklü Hediye!

Ahmet Kural: Sıla Arkadaşlarıma ve İnançlarıma …

Sosyal medyada mahkemenin ardından oldukça diken üstünde gezen ünlü ikili, mercek altında tutuluyor. Geçtiğimiz günlerde de sosyal medya hesabı üzerinden Sıla, kendisine gelen hediye ve onunla birlikte gelen notu paylaştı.

Sıla kimdir?

Sıla’ya gelen hediye kim tarafından gönderildiği bilinmiyor, gelen hediyede bir not’da bulunuyordu, işte o not:  “Kaktüs direnmeyi sever, dayanıklıdır derler. Senin gücünü ve karakterini en iyi tanımlayabilecek bitki buydu belki de… Hayata, insanlara, belki en çok da kendine direndin yıllardır. Ama öyle güzelsin ki, öyle dosdoğru… Hep küçücüksün… Kaç yıl geçerse geçsin, hiç yaş almıyorsun çünkü kötüler büyür, sen çocuk kalmışsın.” 

Sıla’ya gelen hediye
Sıla’ya gelen hediye

Sıla’ya gelen hediye üzerine Sıla’da “Ve bu notun güzelliği… Buzdolabımın üzerinde artık. Çok teşekkür ediyorum” notunu paylaştı.

Ahmet Kural ve Sıla mahkemesinin ardından gelen bu paylaşım, sosyal medya üzerinde oldukça dikkat çekti, 24 saatlik geçici paylaşım (hikaye) atan ünlü, bu güzel paylaşımındaki mutluluğu hayranlarıyla paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler