Ana SayfaDizilerSurvivor 6. Haftada Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 6. Haftada Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan 6. hafta 24. bölümü ile Tv 8’de ekranlara geldi. Yunan takımı bu haftaki dokunulmazlık oyunlarını kaybederek elenecek yarışmacılarını belirledi. Belirlenen 3 adaydan birinin Survivor macerası sona erecek. Survivor 6. haftada adaya veda edecek yarışmacı belli oldu. detaylar haberimizde..

2019 Survivor Yarışmacıları

Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor 6. haftada Yunan takımından bir kişi adaya veda ediyor. Yunan takımda sürekli gerginlik yaratan Tony takımı tarafından eleme potasına düştü. Bireysel dokunulmazlık oyunlarını alan Afroditi, Simos’un ismini söylerken Vasilikos ise Spyros’un ismini verdi. Bireysel dokunulmazlıkları alan Afroditi; Simos’u, Vasilikos ise Spyros’u söyledi. SMS oylaması sonucuna göre Yunan takımından adaya veda edecek yarışmacı Simos olarak belirlendi.

Yunan takımından Simos adaya veda etti. Düşük performanslı Simos’un, adada sık sık Tony ile tartışmaları onu eleme potasına düşürdü ve elendi.

Yunan takımından 1 kişinin daha elenmesi ile Türkiye ve Yunanistan takımlarının yarışmacıları eşitleniyor. Survivor 7. haftadan itibaren 11’er yarışmacı ile  mücadeleye devam edecekler.

Survivor 6. Hafta Ödül Oyunu! 23. Bölüme Sabriye Bora Kavgası Damga Vurdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler