Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'nın Bikinili Videosu Yine Olay Oldu!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Bikinili Videosu Yine Olay Oldu!

Şeyma Subaşı şu sıralar Maldivler’de tatil yapıyor ve bikinili cesur paylaşımlarda bulunuyor. Gündemden hiç düşmeyen ünlü fenomen Şeyma Subaşı’nın bikinili videosu yine olay oldu. Subaşı kafasında Hindistan cevizini taşımaya çalışırken çektiği bikinili video, akıllara Hatice’nin podyumda kalçalarını gösterdiği videoyu getirdi.

Acun Ilıcalı’dan Şeyma Subaşı açıklaması!

Şeyma Subaşı’nın Bikinili Videosu Yine Olay Oldu!

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hiç gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı bu seferde bikinisi ile Hindistan cevizi taşıma denemesinin videosu ile gündeme oturdu. Maldivler’de tatil yapan Subaşı, sosyal medya hesabından bol bol paylaşım yapıyor.

HAYATIMI DENGEYE SOKMAYA ÇALIŞAN BEN!

Subaşı, son paylaşımındaki videoya, “Hayatımı dengeye sokmaya çalışırken ben… Aslında bu kadar kötü değilim” notunu düştü. Geçtiğimiz günlerde podyumda kalçasını gösterin kıyafeti ile olay olan Hatice’yi akıllara getiren videoya yüzlerce yorum yağdı. Bunlardan biri ise “Şimdi bunun Hatice’den farkı ne?”yorumu oldu.

Kendisini Türkiye’nin Jennifer Lopez’i ilan eden Hatice, transparan kıyafeti ile podyumda yürürken birden poposunu açıp izleyenlere göstermişti.

 Popçu Hatice İzleyicilere Neden Poposunu Açtı?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler