Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 24. Bölüm Fragmanı Geldi! Çeto Vartolu'yu Ele Veriyor!

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 24. Bölüm Fragmanı Geldi! Çeto Vartolu’yu Ele Veriyor!

Show Tv ekranlarının 2 sezondur büyük bir beğeni ile izlenen ve reytinglerde ilk sıraları kimselere vermeyen dizisi Çukur 2. sezon 24. bölümü ile 18 mart pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Çarpışma dizisinden konuk oyuncu yer alacak. Çukur’un yeni bölümünde, Çeto, Vartolu’yu ele veriyor. Çeto, Vartolu’nun daha önceden sağ kolu olduğunu söylüyor.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Çeto Vartolu’yu Ele Veriyor!

Çukur dizisinin merakla beklenen yeni bölümünde Çeto eteğindeki taşları döküyor. Öyle gözüküyor ki Çukur fena karışacak gibi görünüyor.

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanında, Koçovalıları bir birine düşürmek isteyen Çeto’nun, eteğindeki taşları döktüğü fragmanda, Vartolu’nun Çeto ile çalıştığını öğrenen İdris’in tepkisi epeyce sert oluyor. Çeto, “Sana verdiğim tabancayı ne yaptın? Hani Cumali abini vurmak için!” sözleriyle Celasun’u Koçovalıların önüne atıyor. Vartolu’yu ve Celasun’u ispiyonlayan Çeto, bunun keyfini çıkarırken, Yamaç’ın şaşkın bakışları dikkat çekiyor.

İşte Çukur 2. sezon 24. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK!

Çeto ile  Mahsun arasındaki soğuk hava, Karakuzuların da geleceğini de etkileyecek. Koçovalılar, Baykal’ı bulmak için onun izini sürmeye başlayacaklar. Öldüğünü zannettikleri birini arayan Koçovalılar, bu büyük kovalamaca sırasında zor durumlara düşecekler.

Salih ve İdris arasında büyük bir yüzleşme yaşanacak. Ekran başındaki izleyenler baba ile oğlun arasında geçen olaylar karşısında gözyaşlarına boğulacak. Selim ve Sena Mahsun’un izini sürerken sürpriz bir bilgiye ve süpriz bir  kişiye ulaşacaklar. Bu arada Çeto, Mahsun ve Koçovalılara karşı plan yapmaya devam ediyorken, İdris tüm oğullarıyla bir araya gelecek ve  Çukur’u eski günlerine geri götürecek.

Dizinin 23. son bölümünde, Cumali, Çeto’yu kışkırtmıştı ve,“Çeto duydum seni de kesmişler zamanında geçmiş olsun ama biraz fazla kesmişler öyle mi?” sözleri karşısında Çeto intikam almak için harekete geçmişti. Cumali’nin düğününün olduğunu öğrenen Çeto adamları ile birlikte Cumali’nin düğününü basarak her yere kurşun yağdırmıştı. Düğün bir anda savaş yerine dönmüş ve çığlıklar yükselmeye başlamıştı. Cumali ise düğünden sonra soluğu aşık olduğu Yıldız’ın yanında almış ve formalite bir evlilik yaptığını ona anlatmaya çalışmıştı.

Çarpışma Dizisinin Ünlü Oyuncusu Çukur’da!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler