Ana SayfaDizilerÇarpışma Dizisinin Ünlü Oyuncusu Çukur'da!

İlgili Postlar

Çarpışma Dizisinin Ünlü Oyuncusu Çukur’da!

Çarpışma dizisinin ünlü oyuncusu Çukur’da oynayacak. Onur Saylak Çukur dizisinin yeni yayınlanacak bölümünde konuk oyuncu olarak katılacak. Çarpışma dizisinde Veli Cevher karakterini canlandıran oyuncu Veli Cevher olarak Çukur dizisinin yayınlanacak bölümüne renk katacak.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Çarpışma Dizisinin Ünlü Oyuncusu Çukur’da!

Ünlü oyuncu Onur Saylak’ın Çarpışma dizisindeki aynı karakterle Çukur’a misafir olacak. Ünlü oyuncu Onur Saylak, perşembe günleri Show TV ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisindeki performansıyla büyük beğeni topluyor. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlikteki başarısıyla da adından sıkça söz ettiren Saylak, ‘Çukur’da Vartolu ile karşı karşıya gelecek sahne çok konuşulacak.

ONUR SAYLAK KAÇ BÖLÜM OYNAYACAK!

Onur Saylak’ın şimdilik Çukur dizisinde Veli karakteri ile bir bölüm oynayacağı konuşuluyor. İzleyicilerden gelen yoğun istek üzerine belki daha fazla bölümde yer alabilir. Amerikan dizilerinde çok sevilen dizi karakterlerinin başka dizilerde rol alması çok yaygın olarak yer alıyor. Amerikalılar buna ‘spin off’ adını veriyorlar. Türkiye’de de olayın yaygınlaşması izleyiciler tarafından beğenileceği bekleniyor.

Çukur 2. Sezon 23. Bölüm 2. Fragman İzle! Çeto Anlaşma Bitti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler