Ana SayfaDizilerKuzgun 6. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Rıfat Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 6. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Rıfat Tutuklanıyor!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kuzgun fırtına gibi bir giriş yaptı ve büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başardı. Dizinin 6. yeni bölümü 20 mart çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Kuzgun dizisinin yeni bölümünde, Rıfat tutuklanıyor. Bu duruma Dila üzülüyor ama Kuzgun için aynı şey geçerli değil ve babasının intikamını yavaş yavaş almaya devam ediyor.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Rıfat Tutuklanıyor!

Kuzgun dizisinin son yayınlanan bölümünden hemen sonra yayınlanan 6. bölümden ilk sahne yayınlanmış ve  Meryem Dila’dan bir şey yapmasını istiyor. Kuzgun’u içine girdiği karanlık işlerden kurtarmasını ve onu yanlarından uzaklaştırmasını istiyor. Dila’dan bu konuda yardım isteyen Meryem gözyaşları içerisinde, Kuzgun’u hayatından silmesini istiyor.

Kuzgun 6. bölüm yeni fragmanında, Bora Şermin ile konuşuyor ve trajedi sevip sevmediğini soruyor. O da yaşatmasını sevdiğini söylüyor. Şermin, Bora’ya Kuzgun ve ailesin hayatına dolamasını ve yapabileceklerine inanamayacağını söylüyor. Meryem, Kuzgun’a, Rıfat için mi, ev araba için mi katil olduğunu soruyor. Kuzgun’un babasının mezarı başındaki konuşmaları ise dikkat çekiyor.

İşte Kuzgun yeni bölüm fragmanı..

KUZGUN 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Bora babasını, Kuzgun’un vurduğunu ve işin içinde Rıfat’ın da olduğunu öğreniyor. Kuzgun, Bora’nın Rıfat’ı ve kendisini Dila’nın önüne atmaya çalıştığını anlar ve Rıfat’ı uyarır. Kuzgun Dila’ya, Rıfat’ın hayatını kurtarmak için Şeref’i ve Ayhan’ı öldürdüğü itirafında bulunur. Şerefi vurduğu silahı Dila’ya teslim eder.

KUZGUN’DAN TERS KÖŞE!

Kuzgun, terzi Derviş’e gider ve ne yapmasını gerektiğini sorar. Derviş, Bora’nın bir oyunu olduğunu ve annesini kurtarmaya gitmesini istemiz ama Kuzgun yinede onu dinlemez ve annesini kurtarmaya gider. Bora’ya Kuzgun’dan, mesaj gelir ve mesajı görür görmez Meryem’i evine teslim etmeleri için adamlarına emir verir.

Kuzgun’un, Bora’nın evine giderek oradan konum gönderip oğlu Atlas’ın yanında olduğu imasında bulunmuştu. Oğlunu Kuzgun’un kaçırdığını sanan Bora eve gelir ve Kuzgun’u oğlunun yanında bulur. Kuzgun, Bora’ya, babasını vurduğunun itirafında bulunur. Dila ise, Şeref’i ve Ayhan’ı Kuzgun’un öldürdüğünü ispatlayacak deliller ile savcılığın yolunu tutar. Oraya gider ve katilin kim olduğunu bildiğini söyler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler