Ana SayfaDedikoduYüzleşme Dizisinde Süpriz Aşk Bombası!

İlgili Postlar

Yüzleşme Dizisinde Süpriz Aşk Bombası!

Kanal D ekranlarının ilk iki bölümü ile ekranlara gelen, Yüzleşme dizisinde süpriz aşk bombası. Yüzleşme dizinin başrol oyuncularından, Engin Öztürk ve Hande Doğandemir’in daha önce 2015 yılında kısa süreli bir ilişkisi olmuştu ve bu ilişki Yüzleşme dizisi ile ikilinin aşklarının yeniden alevlendiği konuşuluyor.

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Yüzleşme Dizisinde Süpriz Aşk Bombası!

Engin Öztürk ile Hande Doğandemir, daha önce 2015 yılında kısa süreli bir aşk yaşamış ve ilişkileri bir sonra bitmişti. İkilinin aşlarının Yüzleşme dizisinin setinde tekrardan alevlendiği iddia edildi. İlk iki bölümü ile ekranlara gelen dizide de yıllar önce birbirini seven ve unutamayan çifti canlandıran oyuncular dizi setinde dizinin ilk yayın günü yapılan gecede yakınlıkları dikkatlerden kaçmadı.

Yüzleşme dizisinin ilk yayın günü Alanya’da verilen davette Engin Öztürk ve Hande Doğandemir’in samimi tavırları dikkat çekti. Yine bir televizyon programının iddiasına göre ilişkilerinin yeniden başlamasında Hande Doğandemir’in etkili olduğu ve ilişkilerine yeniden bir şans daha vermek istedikleri iddialar arasında.

Yüzleşme 3. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret Masal’ın Kızı Olduğunu Hissediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler