Ana SayfaDedikoduÜnlü Oyuncu Burak Hakkı, Evlilik Yeminini Bozdu

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Burak Hakkı, Evlilik Yeminini Bozdu

Türk film ve dizi dünyasının başarılı ve yakışıklı oyuncularından Burak Hakkı evlilik konusundaki fikrini değiştirdi. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar da bulunan Burak Hakkı hakkında merak edilen tüm detaylar Haberimizde..

Ünlü Oyuncu Burak Hakkı, Gönlünü Kime Kaptırdı?

Magazin Haberleri‘ne verdiği şimdiye dek hemen hemen her röportajında bir daha asla evlenmeyi düşünmediğini açıklayan yakışıklı oyuncu Burak Hakkı’nın kararını bir Yunan güzelimi değiştirdi?

Burak Hakkı kimdir?

Burak Hakkı Yunan Kızıyla Evleniyor!

Ünlü oyuncu Burak Hakkı ile ünlü oyuncu Sema Şimşek, 2001 yılında dünya evine girmişlerdi.  İlk oğulları Rüzgar’a 2008 yılında kavuşan ünlü çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşmış ve 2012 Şubat ayında boşanmışlardı. 2013 yılında DJ Lia Papadaki, 2016 yılında Gülşen Potuk ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Burak Hakkı, 2017 yılında ise gönlünü komşu kızı Hara Papa’ya kaptırmıştı.

Düğün Yaza Olacak..

Magazin mensublarının kendisine yöneltilen evlilik sorularına düşünmediğini  her fırsatta anlatan yakışıklı oyuncu Burak Hakkı, Yunan aşkı uğruna kararını değiştirmişe benziyor. Geçtiğimiz haftalarda nişan yüzükleri taktıkları öğrenildi ve üzerine usta oyuncu Burak Hakkı, ”Düğün kısmetse bu yaz olacak” ifadeleriyle bir açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler