Ana SayfaDizilerYüzleşme 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Fikret Zümrüt ile Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Yüzleşme 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Fikret Zümrüt ile Yüzleşiyor!

Kanal D ekranlarının ilginç hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken, yeni dizisi Yüzleşme’nin merakla beklenen 3. bölümü ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Dizinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yüzleşme’de düğümler çözülüyor. Fikret, Masal’ın kendi kızı Gonca olduğunu hissediyor. Fikret, Zümrüt ile yüzleşiyor. Detaylar haberimizde..

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Fikret Zümrüt ile Yüzleşiyor!

Dizinin 3. bölüm ilk fragmanında, Masal’ın telefonuna, Ufuk’un cesedinin yanında çekilmiş fotoğrafı geliyor. Zümrüt, Ufuk’u öldürenin Ömer olduğunu ikna etmeye çalışıyor ama Masal bunu yapanın Ömer olamayacağını söylüyor. Fikret, Ömer’e on yıl aradan sonra kasabaya döndüğünü,  iki cinayet işlendiğini ve kasabalıların yerinde kendisi olsa aynı şeyleri düşüneceğini söylüyor.

Yüzleşme dizisinin yayınlanın son fragmanında, Zümrüt’ü bulan Fikret ile konuşmaları. Ömer ile Masal’ın birbirlerini yakınlaştıran olaylar. Sultan hamının geçmiş ile hesaplaşması dikkat çekiyor.

İşte Yüzleşme 3. bölüm 2. fragman..

https://youtu.be/qnXOlMzFb9U

YÜZLEŞME 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Masal’ı takip ettiği sırada silah sesi duyar ve yerde yatan Ufuk’un cesedini gördüğünde Masal’ı oradan uzaklaştırır. Eğer bir soruşturma olursa o geceyi beraber geçirdikleri konusunda sözleşirler.

SEN BANA GELMEZSEN BEN SANA GELİRİM!

Masal, Zümrüt ile telefonla konuştuğu sırada kapı çalar ve karşısında Fikret’i bulur. Fikret Masal’a, başına ne gelmiş olursa olsun, ‘benim’ demesinin yeterli olacağını yada elini tutmasını söyler. Fikret,”Sen bana gelmezsen bana sana gelirim kızım”der. Masal, dayanamayıp elini tutacakken Zümrüt telefondan onu oradan kovmasını söyler. Fikret’e, onun kızı olmadığını söyler ve gözyaşlarını tutamaz. Masal, babasının arkasından koşarken Zümrüt ona engel olur.

UFUK’UN CESEDİ BULUNUR!

Ufuk’un cesedi çalıkta Gonca ile Ömer’in isimleri yazılı ağacın önünde gömülü bulunur..Ömer, sorguya çağrılır. Masal, jandarmaya gederek o geceyi beraber geçirdiklerini söyler ve Ömer serbest kalır. Battal, Ömer’i otelin önünde öldürülmesi için emir verir ama son anda Ömer’in o gece Masal’la birlikte olduğunu öğrenince Halil’den şüphelenir ve oğlunu rehin alır.

Yüzleşme 3. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret Masal’ın Kızı Olduğunu Hissediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler