Ana SayfaÜnlülerÇukur'a Bir Efsane Oyuncu Transferi Daha

İlgili Postlar

Çukur’a Bir Efsane Oyuncu Transferi Daha

2019 yılının reyting listelerini yerinden oynatan en popüler diziler başında gelen Çukur’la Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Menderes Samancılar, el sıkıştı. Usta oyuncu, Çukur’da Mahsun karakterinin babası olan Kadir karakterine hayat verecek. Detaylar Haberimizde..

Bir Zamanlar Çukurova 25. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha Yılmaz’ın Kollarında!

Çukur’a Hangi Yeşilçam Efsane Oyuncusu Transfer Oldu?

Özellikle Amerika’da spin off ismiyle uygulanan diziler arasıda oyuncu değişimi anlamına gelen uygulamaya Çukur’da başladı. İlk olarak Çarpışma dizisinde ‘Veli Cevher’e hayat veren yetenekli oyuncu Onur Saylak, aynı karakterle oyununa misafir olarak devam edecek.

Çukur’da Bomba Sürprizler Var!

Bu hafta Çukur’un 18 Mart Pazartesi akşamı ekranlarda izleyeceğimiz bölümünde çarpıcı sürprizler de yaşanacağı konuşuluyor. AY Yapım ürünü popüler dizi Çukur’a Çarpışma dizisinden misafir oyuncu Onur Saylak dahil olurken, öteki taraftan Mahsun’un babası Kadir ortaya çıkacak.

Yeşilçam’ın Efsane Sanatçısı Çukur’a Hayat Verecek!

Çukur’da Mahsun’un babası ‘Kadir’i, Yeşilçam’ın 80 e yakın filmi olan efsane oyuncusu Menderes Samancılar hayat verecek. Mahsun’un babası Kadir’in gerçek adı Fikret olan oğlu Mahsun’la karşı karşıya gelmesi dizi fanatiklerine duygu yüklü anlar yaşatacak. Kadir’in hayat hikayesindeki gerçekler ise oğlu Mahsun’da bomba etkisi yaratacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler