Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 25. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha Yılmaz'ın Kollarında!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 25. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha Yılmaz’ın Kollarında!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisinin merakla beklenen yeni bölümünden ilk bilgiler gelmeye başladı. Demir Yılmaz’a, tuzak kurup arabasının kaza yapmasını istemişti. Ama arabaya Yılmaz değil, Müjgan ile Züleyha binmiş ve kaza yapmışlardı. Bir Zamanlar Çukurova 25. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Züleyha Yılmaz’ın kollarında.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Züleyha Yılmaz’ın Kollarında!

Bir Zamanlar Çukurova 25. bölüm ilk fragmanında; Fekeli ile Hünkar karşılıklı konuşuyorlar. Fekeli Hünkar hanıma, çocukların başına bir şey gelmesin diye konuştuklarını ona hatırlatıyor ve ona, ‘kan akmasın’ derken samimi olup olmadığını soruyor. Hünkar hanım da ‘evet’ diyor ve neden böyle şeyler sorduğunu merak ediyor. O sırada bir silah patlıyor ve Fekeli, Hünkar hanımı korumaya çalışıyor.

Bu arada Demir, arabasının kaza yaptığını öğreniyor ve arabayı bulduğunda Müjgan’a değil Züleyha’nın yanına koşuyor. Onun başını avuçları içine alıp gözyaşı döküyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 25. bölüm ilk fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1107012785165291520

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir’in Yılmaz’ı Şermin’in konağının önünde görünce sinirlenerek yanına gidiyor. Ona konağında orada ne işi olduğunu soruyor. Yılmaz, konağın kendisine ait olduğunu söylüyor. Demir, derhal konağı terk etmesini söylerken tartışma büyüyor ve Demir ateş ediyor. Gülten Yılmaz’ın önüne geriliyor ve kendisi vuruluyor.

Yılmaz’ın şartı ise, Demir’in hapishanedeyken yanına geldiğinde ona, Züleyha’nın Allahın huzurunda karısı oluğunu ve onu kendisine emanet ettiğini gazeteciye söylemesini istiyor.
MÜJGAN İLE ZÜLEYHA AYNI ARABADA!
Müjgan, Adana’ya dönüyor istifa etmekten vazgeçiyor. Yılmaz Müjgan’la konuşmak için yanına geldiğinde, Müjgan’ın arabasının bozulmuş olduğunu görüyor ve ona kendi arabasını almasını istiyor.  Müjgan arabaya biniyor ve yolda Züleyha, arabaya biniyor.  Müjgan’la konuşmak istediğini söylüyor. O sırada arabanın frenleri tutmuyor.

Bir Zamanlar Çukurova 24. Bölüm Yayınlandı! Demir’in Yılmaz’a Kurduğu Tuzak Ters Tepti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler