Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 24. Bölüm Yayınlandı! Demir'in Yılmaz'a Kurduğu Tuzak Ters Tepti!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 24. Bölüm Yayınlandı! Demir’in Yılmaz’a Kurduğu Tuzak Ters Tepti!

Bir Zamanlar Çukurova 24. son bölümü ile Atv ekranlarında yayınlandı. Demir’in annesinin planı ile gazeteye röportaj vermesi ve orada kendisi hakkında gururunu incitici yazılanları okuyan Yılmaz, yamanlar konağında soluğu aldı. Böylelikle Demir ile Yılmaz savaşı bir üst boyuta çıkmış oldu. Demir, Yılmaz’ı öldürmek için bir plan yaptı. Ama Demir’in Yılmaz’a, kurduğu tuzak ters tepti.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Demir’in Yılmaz’a Kurduğu Tuzak Ters Tepti!

Demir’in Yılmaz’ı konakta görünce sinirlenerek yanına gidiyor. Ona konağında ne işi olduğunu soruyor. Yılmaz ise o konağın kendisinin olduğunu söylüyor. Şermin elinde kahvelerle yanlarına geliyor ve konağı Yılmaz’a sattığını söyleyince Demir kontrolden çıkıyor. Önce Demir silah çekiyor ve ateşliyor. O sırada Yılmaz’a aşık olan Gülten Yılmaz’ın önüne geriliyor ve kurşun ona isabet ediyor.

Demir'in Yılmaz'a Kurduğu Tuzak Ters Tepti

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 24. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Yılmaz, hapishanede iken yanına gelen Demir’e söylediği sözleri hatırlatıyor ve aynı gazeteciyi çağırıp, hapishaneye kendisini ziyarete gittiğinde Yılmaz’ın Züleyha allahın huzurunda karım dediğini onu kendisine emanet ettiğini söylemesini istiyor. Demir, masayı dağıtıyor ve öfkelenip gidiyor.

Demir'in Yılmaz'a Kurduğu Tuzak Ters Tepti

MÜJGAN İLE ZÜLEYHA AYNI ARABADA!
Müjgan, Adana’ya geri dönüyor istifa etmekten vazgeçiyor ama Yılmaz’ı bir türlü affetmiyor. Yılmaz, Çukurova’nın portakallarını satın alıp Almanya’ya pazarlıyor. Gazetelerde haberleri çıkıyor. Bunu duyan Demir daha da kontrolü kaybediyor ve adam tutup Yılmaz’ın arabasının frenlerini bozduruyor.
Yılmaz Müjgan ile konuşmak için evinin önüne geldiğinde, Müjgan’ın arabasının bozulmuş olduğunu öğrenip ona kendi arabasını veriyor. Acelesi olan Müjgan arabaya biniyor ve yolda Züleyha ile karşılaşıyor. Züleyha, arabaya binip Müjgan’la konuşmak istiyor. Ama Müjgan konuşmak istemiyor ve o sırada arabanın frenleri tutmuyor. Kaza yapıyorlar.

 Bir Zamanlar Çukurova 24. Bölüm 2. Fragman İzle! Bu Akşam Yer Yerinden Oynayacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler