Ana SayfaDizilerYasak Elma 37. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kaya'nın Gelmesi Ender'i Rahatsız Ediyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 37. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kaya’nın Gelmesi Ender’i Rahatsız Ediyor!

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 37. yeni bölümü ile 18 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Yeni bölümde Halit, yurt dışından eski genel müdürü Kaya’yı geri işe çağırıyor. Ender ile baş edemeyen Halit, Kaya’yı tekrar işe almakta buluyor. Kaya’nın gelmesi Ender’i rahatsız ediyor. Yasak Elma 37. bölüm 2. fragmanı izle.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Kaya’nın Gelmesi Ender’i Rahatsız Ediyor!

Yasak Elma dizisinin merakla beklenen yeni bölümü ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Ender, Alihan’dan boşanma şartı ile Zerrin’in hisselerini istemiş, Zerrin de kardeşini Ender’den kurtarabilmek tüm hisselerini ona vermişti. Böylelikle Ender yönetim kuruluna girmişti. Halit’in ve Alihan’ın bu durum hiç hoşuna gitmemişti.

Yasak Elma 37. bölüm 2. fragmanında, Halit, Ender ve Caner Erim’i karşılamak için hava alanına gittiklerinde, Halit’in eski genel müdürü Kaya’yı görünce şoke olurlar. Ender Caner’e, ‘Caner biz bittik’ der.

İşte Yasak Elma yeni fragmanı..

YASAK ELMA 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Dündar’ın ailesi Zeynep’i istemeye geliyorlar. Bunu duyan Yıldız, bu organizasyonu kendi evinde yapmak istiyor. Alihan, bu durumu öğreniyor ama onun sakin tavırları Zeynep’i şaşırtıyor. Dündar’ın annesi bu durumdan pek hoşnut değildir. Bu arada Yıldız ile Zeynep’in başı hapisten çıkan Mustafa ile büyük derttedir.

ALİHAN, ENDER’DEN BOŞANIYOR!

Ender, Zerrin’in yanına gidiyor ve Alihan’dan bir şartla boşanmak istediğini söylüyor. Bunun karşılığında Zerrin’den Argun holdingdeki hisselerini kendisine vermesini istiyor. Zerrin, kardeşini o kadından kurtarmak için yapamayacağı şey yoktur ve kabul ediyor. Yıldız, Alihan’ın yanına gidiyor ve boşanmak istediğini söylüyor. Alihan çok şaşkındır sözleşmeye imza atana kadar buna inanamıyor ama artık özgürdür.

ZEYNEP EVLENİYOR ALİHAN BOŞANIYOR!

Alihan, Zeynep ile konuşuyor hatta onu tebrik ediyor ve artık boşandığını söylüyor. Zeynep ile Alihan hala birbirlerini seviyorlar ama Zeynep’in üst üste yaşadığı hayal kırıklığından sonra artık ona güvenemiyor.

Bu arada Kemal borsada büyük para kaybeder ve Halit’e verdiği parayı geri ister. Halit buna çok sinirlenir ve onu beceriksizlikle suçlar. Yıldız, Kemal’den intikam almak için bir oyun oynar ve onu otele çağırır. Ender, Halit’i ve Zehra’yı da oraya çağırır otel odasına giderler ve kapıyı bekledikleri gibi Yıldız değil başka bir kadın açar.

Yasak Elma 37. Bölüm 1. Fargmanı İzle! Yıldız’ın Kemal’e Büyük Oyunu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler