Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Ortaya Çıkıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi olmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümü 17 mart pazar günü ekranlara gelecek. Yeni bölümde, Hayat, Volkan ile havuzda yakınlaşıp öpüşüyorlar ve bunu Yıldırım’ın yeğeni İdil görüyor. Bu arada, Cemal ortaya çıkıyor. Yıldırım’ın yanına giderek onunla konuşuyor. Kardeş Çocukları 8. bölüm 1. ve 2. fragmanları izleyebilirsiniz.

Cemal Ortaya Çıkıyor

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Cemal Ortaya Çıkıyor!

Kardeş Çocuklara 8. bölüm ilk fragmanında, Cemal, Yıldırım’ın yanına gidip onunla konuşuyor ve Yıldırım ona Umay hanım ile arasında geçenleri ona anlatmayacağını söylüyor. Hayat ile Volkan havuzda öpüşürken İdil onları görüyor. Hayat, Umay’ın Ümran’a yaptığı ihaneti oda Hayal’e yapıyor. Hayal’in, Volkan’ı sevdiğini bildiği halde onunla yakınlaşıyor.

İşte Kardeş Çocukları 8. bölüm ilk fragmanı..

Kardeş Çocukları 8. bölüm 2. fragmanında, Cemal Umay’a,  Ümran’ın yanında Yıldırım’ın ne işi olduğunu soruyor. Yıldırım evine Karay ailesini yemeğe davet ediyor ve oraya Ümran’da gidiyor. Orada Kevser’i görünce Yıldırım’ı, Kevser’e dikkat etmesi konusunda uyarıyor. Reşat, Umay’ın çevirdiği dolapları tahmin ediyor ve bir an önce ondan boşanmak istiyor.Hayat, Volkan ile yakınlaştıktan sonra ona ne yapmasını istediğini söylüyor. Volkan’da yemeğe İdil ile el ele geliyor.  Cemal, Ümran’ın karşısına çıkıyor.

İşte Kardeş Çocukları 8. bölüm 2. fragman..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Reşat, Umay’dan boşanmaya kararlıdır ve ona protokolü verir ama o yırtar imzalamaz. Yırttığı kağıtların bir parçasını hizmetçi bulur ve Hayal’e annesi ile babasının boşanacaklarını söyler.

Ertesi gün Umay, Yıldırım ile konuşmaya gider ve gitmelerini ister. Reşat, evden gider  ve Umay’ı takip etmesi için birini tutar. Cemal, lüks bir otele yerleşmiştir ve Umay’dan sürekli para ister.

Sorunlu bir çocuk olan Hayal, annesinin ve babasının boşanacaklarını duyunca intihar etmek ister. O sırada oraya gelen İdil, başka bir çözüm sunar. Ona amcasının kliniğinden iğne çalıp gelir ve ailesini sadece korkutacağını söyler ama Hayat, hemen teyzesine iğneyi teslim eder. Umay, hemen iğneyi araştırıp Cemal’de uygulamak ve ondan kurtulmak için otele gider.

Yıldırım, Volkan’dan durumu öğrenir ve iğneyi geri almak için Umay’ı takip eder otel odasına kadar gider. Reşat’da karısını biriyle buluştuğunu sanıp oraya doğru geliyordur.

Kardeş Çocukları 7. Bölüm Yayınlandı! Umay Yıldırım’ı da Yakacak!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler