Ana SayfaDizilerKadın 54. Bölüm 2. fragmanı İzle! Nezir Kimi Öldürecek?

İlgili Postlar

Kadın 54. Bölüm 2. fragmanı İzle! Nezir Kimi Öldürecek?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kadın reytinglerde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Dizinin merakla beklenen 54. bölümü ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. İkinci fragmanı yayınlanan Kadın dizisinde, Nezir’in Sarp’tan intikam almak için ailesinden birini öldüreceğini söylüyor. Nezir kimi öldürecek? Nezir çocuklardan birini mi öldürecek?

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Nezir Kimi Öldürecek?

Kadın dizisinin 54. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Nezir, oğlunu öldürdüğü için Sarp’tan intikam almak için geri dönüyor. Nezir, Bahar’ı ve çocuklarını kaçırıyor. Onları bulmak için gelen Sarp Nezir’den çocuklarını bırakmasını ve kendisini öldürmesini istiyor. Ama Nezir Sarp ile bir oyun oynuyor ve masaya üç tane resim koyuyor. O resimlerden birini seçmesini istiyor.

Bahar Nezir ile konuşuyor ve Sarp’ın bir katil olmadığını söylüyor ama Nezir onu öldüreceğini söylüyor. Bahar ona, huzur bulamayacağını söylüyor. O da huzur aramadığını söylüyor.

İşte Kadın dizisi 54. bölüm 2. fragmanı..

KADIN DİZİSİ 53. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Kadın dizisinin son bölümünde Nezir adamları ile birlikte Sarp’ın evini basıyorlar ve Sarp’ın yerini soruyorlar. Bahar şok içinde Sarp’ın arada olmadığını söylüyor. Nezir, Bahar’ı ve çocuklarını kaçırıyor. Nasıl olsa Sarp’ın onları bulmaya geleceğinden emin olduğunu için onları götürüyor. Sarp ise arabası ile korkunç bir kaza geçiriyor ve arabası ile şarampole yuvarlanıyor. Neyse ki arabadan yaralı bir şekilde kurtuluyor.

Sarp, eve gittiğinde Bahar’ı ve çocukları evde bulamayınca deliye dönüyor. Nezir kaçırma planına, Pırıl ile çocuklarını da ekliyor ve onları da kaçırıyor. Sarp’ın tüm ailesini ele geçiren Nezir, Sarp’ın kendi ayağıyla yanına geleceğini ve ondan oğlunun intikamını alacağının hayal ediyor.

Bu arada Arif, kahvehanesinde bulunan silah yüzünden gözaltına alınıyor ve tutuklanarak hapishaneye konuluyor. Sarp, elleri ve kolları bağlı bir şekilde Nezir’in yanına getirilirken Bahar gözyaşları içerisinde kalıyor. Sarp, mecburen çocukları için her şeyi göze alıp Nezir’in karşısına çıkıyor. Sarp Nezir’e, onun kadınlara ve çocuklara bir şey yapmayacağını bildiğini söylüyor. Ama Nezir ona öyle bir yanıt veriyor ki! Sarp donup kalıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler