Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 35. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem İle Can Mutlu Son!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 35. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem İle Can Mutlu Son!

Star Tv ekranlarının beğenilerek izlenen dizilerinden Erkenci Kuş 34. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde araları kötü olan Sanem ile Can’ın arasını arkadaşları da düzeltemiyor ve Can artık inatlaşmayı pes eden taraf oluyor. Can Sanem’i, dağ evine götürüyor ve aralarını düzeltmeye çalışıyor. Sanem ile Can mutlu son. Birbirlerine aşk itiraflarında bulunuyorlar.

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Sanem İle Can Mutlu Son!

Can ile Sanem bütün kötü olayları geride bırakarak aşklarını tazeliyor. Her konuşmaları birbirine iğne batırmakla geçen iki aşık zaman zaman da yakınlaşıyorlar. İkilinin yakınlaşması, Polen ve Yiğit cephesinde endişeye neden oluyor. Sanem ile Can İstanbul’a döndüğü zaman tüm düğüm çözülüyor. Can, Polen’e ağzının payını veriyor. Polen, Hüma ile dertleşirken Sanem onları duyuyor.

Erkenci Kuş 35. bölüm ön izleme yayınlandı. Sanem ile Can inatlaşması dağ evinde de sürüyor. Dağ evinde çok güzel anlar da yaşayan Sanem ve Can tam ortak noktada buluşurken, diğeri bu ortamı bozuyor. Bu arada Polen, Can ile Sanem’in tekrar barışmalarından hoşnut olmuyor ve Hüma hanımdan yardım istiyor. Polen’in Hüma’ya, Can’ın Sanem’i ne kadar sevdiğini anlatırken Senem onları duyuyor ve Can’a karşı kızgınlığını bitiriyor.

İşte Erkenci Kuş 35. bölümden ilk sahne..

ERKENCİ KUŞ 34. BÖLÜM SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Sanem ve Can’ın bir anda ortadan kaybolması özellikle Polen ve Yiğit’i tedirgin ediyor. Yiğit, Can’ın Sanem’e bir şey yapmış olacağından korktuğunu söylüyor. Polen de tam tersini iddia ediyor. Polen bu duruma daha fazla dayanamayıp Hüma’dan yardım etmesini istiyor. Polen Can’ın peşinden gidiyor. Ama Can ona hiç bir yere gitmediğini söyleyerek ikna ediyor.

Can, Sanem’le baş edemeyeceğini anlayınca çareyi onunla baş başa kalacağı bir yere kaçırmakta buluyor. Can Sanem’i bir dağ evine kaçırıyor orada da kavgaları sürüyor ama inatlaşmaları devam ederken ikili romantik anlar yaşıyor. Sanem’e dağ başında kaybolduğu hissi vererek sorunları çözmeye çalışan Can, bu konuda başarılı oluyor ve ikili birbirine hiç ayrılmamak üzere aşk itiraflarında bulunuyor.

Erkenci Kuş 34. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Can Sanem’i Dağa Kaldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler