Ana SayfaDizilerKadın 53. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sarp'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Kadın 53. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sarp’a Ne Olacak?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kadın yayınlanan son bölümü ile izleyenlerini ekranlara kilitlemeyi başardı. Kadın dizisi yayınlandığı günden beri reytinglerde ilk sırayı kimselere kaptırmıyor. Dizinin 53. yeni bölümü 19 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Nezir ve adamları Sarp’ı buluyor. Sarp’a ne olacak? Kadın dizisi 53. bölüm 2. fragmanı yayınlandı haberimizden fragmanı izleyebilirsiniz.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Sarp’a Ne Olacak?

Kadın dizisinin yeni fragmanında, Arif, kahvehane de bulunan silah yüzünden hapse atılıyor. Sarp’ı Nezir buluyor ve Sarp ona kadınlara zarar vermediğini bildiğini söylüyor. Oda kadınlara zarar vermediğinin doğru olduğu söylüyor ama çocuklar için aynı şeyleri söyleyemiyor. Nezir, Sarp’ın çocuklarına zarar verecek mi?

İşte Kadın dizisi 54. bölüm fragmanı..

KADIN 53. BÖLÜM ÖZETİ!

Arif’in kahvesinde bulunan silah yüzünden gözaltına alınır. Ceyda’nın şaşkınlık bakışları arasında gözaltına alınan Arif olayları sukunetle karşılıyor. Bahar, Nisan ve Doruk yaşadıkları tüm zorluklara rağmen aile olmanın mutluluğunu yaşıyor.Korumalar, Suat’dan emir aldıklarını ve artık onları korumayacaklarını söylüyor. Sarp adamlara para teklif etmesine rağmen korumalar orada kalmayı istemiyorlar.

Nezir, bir hamlede daha yapıyor ve Pırıl’ı buluyor. Pırıl babası ile telefonda konuşuyor. Bahar, çocukların güvenliksiz kaldığını öğrenen Pırıl deliye dönüyor. Babasına bağırıp çağırmaya başlıyor. Sonra da dağ evine gitmek için harekete geçiyor ama kapıda Nezir ve adamları ile karşı karşıya geliyor. Pırıl, çığlık çığlığa bağırarak yardım istiyor.

BAHAR VE ÇOCUKLAR NEZİR’İN ELİNDE!

Nezir, Sarp’ın ve çocuklarının yerini öğreniyor. Nezir, bir araba dolusu silahlı adamları ile dağ evine gidiyor. Doruk, kapıyı açtığında o adamları karşısında görünce korkuyor ve annesine sesleniyor. Sarp’ın nerede olduğunu soran adamların karşısında şok olur. Bahar, Sarp’ın yerini bilmediğini söylüyor ama Nezir, ikna olmuyor ve onları yanınla götürüyor.

Sarp eve geliyor ve Bahar ve çocukları göremeyince büyük bir şok yaşıyor. Sarp, Bahar’ın, Nezir’in elinde olduğunun farkında olmadan büyük bir kaza geçiriyor. Sarp’ın arabası uçurumdan yuvarlanıyor ve bu kazadan yara almadan kurtuluyor. Sarp, tüm ailesini Nezir’in elinden nasıl kurtaracak önümüzdeki bölümde açığa çıkacak.

Kadın 52. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı! Arif’in Başı Dertte!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler