Ana SayfaDizilerHercai 2.Bölüm'de Neler Yaşandı? Özet

İlgili Postlar

Hercai 2.Bölüm’de Neler Yaşandı? Özet

Çekimlerine Mardin’de 18 Ocak 2019’da başlanan, Yapımcılığını Mia yapım tarafından üstlenilen Hercai Dizisi, 15 Mart’da ATV ekranlarında yayında!

Hercai Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

Midyat’a İstanbullu bir işadamı olarak ziyaret eden Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na bir ortaklığın da fazlasını teklif eder. Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlunun torunu Reyyan’ı istiyor.

Hercai Özet! 1.Bölüm’de neler yaşanıyor?

Hercai Özet
Hercai Özet

Hercai’nin ilk bölümü bu akşam yayınlanıyor, peki ilk bölümde neler oluyor? İşte Hercai Özet;

O yörenin en güçlü ailesi olan Nasuh, çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planlar kuruyor, ona bir torun verecektir ama onun istediği torunu değil!

Nasuh Şadoğlu, Miran Aslanbey’i kendi kurduğu plana itmeye uğraşırken, Miran’ın kafasında kurduğu planlardan habersizdir. İki erkek arasındaki konuşma ve olaylar merakla beklenirken, habersiz gelecek iki genç kızın, Reyyan ve Yaren’in hayatını derinden etkiler.

Midyat binlerce yıllık geçmişinin ardından üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki alenin kaderini olumlu mu olumsuz mu etkileyecek?

İstanbulun yakışıklı işadamı ile Midyat’ın dillere düşen Reyyan’ı kavuşabilecekler mi?

Hercai bu akşam (15 Mart 2019) usta kadrosuyla birlikte, Banu Akdeniz’in koordinatörlüğünde, Mia Yapım tarafından 20:00 saatlerinde ATV ekranlarında karşımıza çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler