Ana SayfaDizilerKadın 52. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı! Arif'in Başı Dertte!

İlgili Postlar

Kadın 52. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı! Arif’in Başı Dertte!

Fox tv’nin sevilen dizisi 51. son bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizi, 26 şubat reyting sonuçlarına göre yine birinci sırada yer almaya devam ediyor. Kadın dizisinin merakla beklenen 52. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Arif’in başı dertte! Yeliz cinayeti zanlısı olarak mı tutuklanıyor?

Arif’in Başı Dertte!

Kadın dizisinin 51. son bölümünün yayınlanmasının ardından yeni fragman yayınlandı. Yeni fragmanda, Suat ile Sarp tartışıyorlar. Suat torunlarını ve kızını götürmek istiyor ama Sarp çocuklarını göndermek istemiyor. ‘onlar benim çocuklarım’ diyor. Suat, onlara çocuklarım dediğini ve Pırıl’a karım diyemediğini yüzüne vuruyor. Sarp ise Bahar’ın karısı olduğunu ve hepte öyle kalacağını söylüyor.

Bu arada, polisler Arif’in dükkanına girip bir silah buluyorlar. Bulunan bu silah Yeliz’i öldüren silah mı? Arif’i polisler gözaltına alınıyor. Arif’e bu komployu kim kurdu? Merak konusu oluyor.

İşte 52. bölüm 1. fragman..

Kadın 51. Son Bölümde Yaşananlar!

Bahar bulunduğu evden kaçamamış ve Sarp’a yakalanırlar. Arif’i gören Sarp deliye dönmüş ikili kavgaya tutuşurlar. Kavga büyümesin diye Bahar mecbur kalır eve geri dönmeye. Sarp, Pırıl’a dışarı çıkmasını söyler ve Bahar ile yalnız konuşmak istediğini söyler. Pırıl şaşkındır ve onları yalnız bırakır ama ne konuşacaklarını da merak eder.

Sarp Tüm Gerçekleri Anlatıyor!

Arif'in başı dertte

Sarp, Bahar’a başından geçen tüm gerçekleri anlatmaya karar verir. Şirin’in vapurda kendisini sevdiğini söylemesini ve onu red ettikten sonra vapurdaki yolculara, kendisine sarkıntılık ettiğini söylemesi ve vapurdan denize atılmasını anlatır. Deniz’den onu Pırıl’ın kurtardığını, daha sonra bilincinin yerinde olmadığını ve istemeyerek bir cinayete karıştığı gerçekleri anlatır. Pırıl onların konuşmalarını duymak için gizlice eve girip gözyaşları içinde onları dinler. Sarp, Bahar’ı ne kadar sevdiğini söylerken onu öper ve Bahar sinirlenir kendisine bir daha dokunmamasını söyler.

Sarp, Arif’i Bahar’ın sevgilisi olduğunu zanneder. Bahar sevgilisini olmadığını söyleyince derin bir nefes alır ama Bahar ‘sevgilim değil sevmiyorum demedim’ diyence derin üzüntüye boğulur.

Birbirlerini hiç sevmeyen İdil ile  Şirin birbirlerinin kuyularını kazmaya devam ediyorlar.

Kadın 51. Bölüm Fragmanı Geldi! Sarp ile Arif Fena Kapışıyorlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler