Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 9. Bölüm Fragmanı Yayılandı Mı? Reşat'ın Ağır Şoku!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 9. Bölüm Fragmanı Yayılandı Mı? Reşat’ın Ağır Şoku!

Star Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen Kardeş Çocukları dizisi 8. son bölümü ile ekranlara geldi. Umay’ı takip ettiren Reşat, onun otel odasında olduğunu öğrenir ve otele gider. İğneyi Umay’dan geri almak için onu takip eden Yıldırım, otel odasının kapısını açtığında Cemal’i yardım isterken bulur. Reşat otele gider ve Yıldırım ile Umay’ı yan yana görür. Reşat, Yıldırım’ın geçmişini araştırmaya karar verir ve öğrendikleri karşısında donar kalır. O sırada ikili odasına girer. Reşat’ın ağır şoku!

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Reşat’ın Ağır Şoku!

Ümran, Cemal’i gördüğünden emin onun mezarının açılması için dilekçe veriyor. Cemal, hastaneye kaldırılıyor ve iğnenin etkisinden kurtulur kurtulmaz Yıldırım’ı beklemeden hastaneden ayrılıyor. Bu arada Umay, Reşat’a Yıldırım ile otelde onun hastalığını konuşmak için buluştuğu yalanını uyduruyor ama Reşat buna pek inanmıyor ve Yıldırım’ın geçmişini araştırıyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Yıldırım’ın annesi Karay ailesini yemeğe davet ediyor ve Ümran da bu yemeğe davetlidir. Umay, Ümran’a yemeğe davetli olduğunu ama Hayat’ın ve kendisininde o yemeğe gitmeyeceğini düşündüğünü söyleyince Ümran yemeğe gitmeye karar veriyor.

Yemekte Kevser’i orada görünce çok şaşıran Ümran, Yıldırım’ı Kevser’e dikkat etmesi konusunda uyarıyor. Ertesi gün Yıldırım Ümran’la Kevser konusunu konuşmaya gidiyor ama Ümran kocasının kız kardeşi olduğunu söylemiyor. Volkan, Halay’in kendisine karşı olan duygularını öğreniyor. Yemeğe Volkan ile İdil el ele geliyorlar ve Hayal kıskançlık krizine giriyor.

İDİL ONLARI GÖRÜYOR!

Reşat'ın Ağır Şoku

Hayat ile Volkan birbirlerine karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Hayat, Volkan’ı görmek için evine gidiyor ve onu havuzda yüzerken buluyor. Cesaretli olduğunu Volkan’a kanıtlamak için yüzme bilmediği halde havuza atlıyor. Volkan, onu sudan çıkartıyor ve ikili öpüşmeye başlıyor. O sırada Volkan’ın yanına gelen İdil onları görüyor.

Cemal bir not yazıp Kevser’den Ümran’a vermesini istiyor. Ümran, notu alıyor ve notta ‘hayalet avlamak istiyorsan bu adrese gel’ yazıyor. Ümran o adrese gittiğinde Cemal’i karşısında buluyor. Reşat’a uygun donör bulunuyor ve bunu Yıldırım ile Umay, Reşat’a söylemek için onun odasına gittiklerinde Reşat’ı şok içinde bulurlar.

 Kardeş Çocukları 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler