Ana SayfaDedikoduOnur Büyüktopçu, Cinsel İçerikli Şantajı Affetmedi

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu, Cinsel İçerikli Şantajı Affetmedi

Yemekteyiz programının ünlü sunucusu Onur Büyüktopçu, cinsel içeriği olan görüntüleri ve fotoğrafları ile tehdit edildiğini açıkladı ve sosyal medya hesabından  bir açıklama yaptı. Detaylar Haberimizde..

Onur Büyüktopçu, Sosyal Medyadan Gelen Yorumlara İsyan Etti!

Onur Büyüktopçu, Cinsel İçerikli Şantajı Affetmedi

Tv 8 kanalının beğenilerek izlenen yarışması Yemekteyiz’in sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu, şantaja uğradığı açıkladı. Şantajcının kendisinden, ona ait cinsel içeriği olan fotoğraf ve videolarını medyaya verileceği öne sürülerek 50 bin TL istendiğini anlattı ve ünlü sunucu bu şantaj olayını doğrulayan bir duyuru açıklaması yaptı.

Onur Büyüktopçu'ya cinsel içerikli video şantajı! En yakından darbe yedi - Sayfa 2

Sosyal Medya Hesabından Kamuoyuna Duyurdu!

Kendisine yapılan şantajlı tehdit üzerine büyük bir şok yaşayan ünlü sunucu Onur Büyüktopçu, hemen şantajcının banka hesabına 50 bin lira yatırdı. Hemen ardından şantajı araştıran ünlü sunucu, şantaj mesajını gönderen kişinin kendi yakın arkadaşı olduğunu öğrendi. Onur Büyüktopçu, bu şantajın sürmesi üzerine ise savcılığa başvurduğunu öğrenildi. Onur Büyüktopçu açıklamasına göre söz konusu şantajcı arkadaşına taleb ettiği 50 bin lirayı vermedi.

Onur Büyüktopçu kimdir?

İşte Onur Büyüktopçu’nun Paylaşımı;

Onur Büyüktopçu'ya cinsel içerikli video şantajı! En yakından darbe yedi - Sayfa 6

Daha Önce de Uğradığı Tacizi İtiraf Etmişti!

Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu geçtiğimiz haftalarda da tanımadığı bir kadının tacizine uğradığını anlatmıştı. Yaklaşık 3 yıl önce bir tatil köyünde üstü çıplak halde güneşlenirken tacize uğradığını anlatan Onur Büyüktopçu, tacizi itiraf etmekden gocunmamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler