Ana SayfaÜnlülerNihal Candan Gözleme Açmayı Denedi! Peki Başarabildi mi?

İlgili Postlar

Nihal Candan Gözleme Açmayı Denedi! Peki Başarabildi mi?

Yakın zamanın fenomen televizyon programı Bu Tarz Benim ile ekranlarda boy gösteren Nihal Candan hem yarışma boyunca hem de sonrasında yaptıklarıyla gündem olmaya devam ediyor. Bu Tarz Benim sonrası Survivor’a da katılan, bir güzellik merkezi olan ve Instagram fenomeni haline gelen Nihal Candan şimdi de kardeşi Bahar Candan ile beraber açtıkları Youtube kanalında yeteneklerini gösteriyor. Nihal Candan gözleme açmayı başarabildi mi?

Nihal Candan Kimdir?

Nihal Candan Gözleme Açmayı Başarabildi mi?

İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrencilik hayatı devam eden Nihal Candan Bu Tarz Benim isimli moda yarışması ile arkasına aldığı rüzgarı iyi değerlendirmeye devam ediyor. Yarışmada öne çıkan isimlerden olan sempatik ve eğlenceli tavırları ile sivrilen Bahar Candan daha sonra Survivor’da 11 haftalık bir maceraya atılmıştı. Nişantaşı’nda Nihal Candan Beauty Center isimli bir güzellik merkezi açtı ve aynı zamanda 735 bin takipçisi olan bir Instagram fenomeni olarak yoluna devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl yani 2018’de Mezarlık isimli dram/korku filminde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Bahar Candan çok yakın zamanda kardeşi Bahar Candan ile bir Youtube kanalı açarak Youtuber oldu. Youtube kanalında “Double Trouble” serisi ile gündemi değerlendirmeye başlayan Candan kardeşler yollarına emin adımlarla devam ediyorlar.

Youtube kanallarında sadece gündemi değerlendirmiyor aynı zamanda yeteneklerini de göstermeye çalışıyorlar. Bu konunun ilk örneği olarak Nihal Candan gözleme tezgahının başına geçti ve gözleme açtı! Tezgahın başına geçmeden önce de yeteneklerini gösterme çabasını şu sözlerle dile getirdi: “Merhaba arkadaşlar. Şu anda Çeşme Bazlama Kahvaltı‘dayız. Ben bugün buraya cincon, tiki kızlar, hiç bir şey yapmayı bilmiyor diyenlere meydan okumaya geldim. Şimdi nasıl gözleme yapılırmış bu tırnaklarla onu göstereceğim, onu deneyeceğim. Paris Hilton’un İstanbul şubesi olabiliriz, Türk kültürünün birer parçasıyız, gözlemeyi seviyoruz, birazdan da yapacağız. Servis de yaparım onu yaparım yani on parmağımda on marifet.”

Bu sözlerin ardından mekana giren Nihal Candan gözleme tezgahının başına geçmeden önce ekiptekilerle tanıştı ve üzerinin kirlenmesini istemediği için ekipten kıyafet talep etti. Daha sonra ekibin bir parçası olup gözleme açtı. Nihal Candan gözleme açma hikayesini Instagram’dan paylaştığı bir gönderi ile duyurdu ve daha sonra da videosunu Youtube’da paylaştı.

Nihal Candan Instagram Paylaşımı

Nihal Candan Çeşme Bazlama Kahvaltı Paylaşımı
Nihal Candan Çeşme Bazlama Kahvaltı Paylaşımı

Nihal Candan Youtube Videosu

Nihal Candan’ın gözleme ile imtihanını göreceğiniz Çeşme Bazlama Kahvaltı‘da hazırlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=HqqoKE5oZYU

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler